Alina si Ilan Laufer au avut o nunta ca-n povesti! "Am tinut neaparat sa avem o nunta foarte bine organizata"

Alina si Ilan Laufer au avut o nunta ca-n povesti! Am tinut neaparat sa avem o nunta foarte bine organizata

Alina si Ilan Laufer s-au casatorit in acest week-end. Nunta lor a fost una speciala si pusa la punct din toate punctele de vedere.

Cei doi s-au pregatit intens timp de trei luni ca lucrurile sa iasa ca la carte si se pare ca totul a fost asa. "La nunta au venit aproape toti cei pe care i-am invitat. Au venit si oameni care nu i-am invitat. Am avut vreo 200 de persoane invitate. Evenimentul l-am pregatit mai mult de trei luni. Am tinut neaparat sa avem o nunta foarte bine organizata", a explicat Alina.

 

Rochia de mireasa a costat 4000 de euro si a fost cumparata de la Chisinau. "Am fost la Chisinau, am cautat mult si abia am gasit. L-am sunat pe Ilan sa ii spun si cand a venit vorba de bani am avut o mica problema. M-a intrebat daca mi-o doresc mult, iar raspunsul meu a fost DA, asa ca, mi-a trimis banii sa o iau", a spus Alina la WOWbiz.

 

La nunta au avut de toate, de la sarmale pana la purcelusi de lapte. "Am avut niste purcelusi de lapte, sarmale si toate bunatatile. Lumea venea la mine si ma intreba cum am facut sarmalele pentru ca au fost extraordinare. Am avut si un bufet si multe lucruri interesante. A iesit cum ne-am dorit", a spus Alina.

Urmareste aici cel mai frumos moment al nuntii!

Alina si Ilan Laufer au refacut dansul "buclucas" de la nunta si in platoul WOWbiz! Vezi daca si de data aceasta ea si-a afisat trupul si...chiloteii!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies