Alexandru, noul concurent de la "Puterea dragostei", foc si para! Ce s-a petrecut intre el si Alex Zanoaga, in spatele camerelor de filmat? Iata ce sfaturi a primit din parte lui Jador!

Alexandru si Jador au discutat deschis despre Simina.

Dezamagita de reactiile lui Jador, Simina a spus in fata tuturor ca regreta enorm faptul ca a pierdut timp, asteptand ca relatia lor sa intre pe un fagas bun.


Pe de alta parte, Jador a purtat o discutie chiar cu Alexandru, noul concurent intrat in casa iubirii, care si el la randul lui a fost fascinat de Simina. Jador i-a marturisit cum au stat lucrurile intre el si Simina si i-a dat cateva sfaturi in lupta lui pentru cucerirea acesteia.

"Deea e o fata foarte draguta! Cu fata asta nu aș mai putea avea nimic! Poate să vină si în genunchi in fața mea. Nu aș mai vrea. Am citit multe mesaje. Cred că Simona nu ar face așa ceva, e cuminte, așa o simt!", a spus Jador.

Alexandru s-a aratat extrem de suparat fata de Simina, care desi sustine ca este iubita lui Alex, nu l-a respins radical nici pe el.


Alexandru a recunoscut ca isi doreste sa lupte pentru scopul lui suprem, in ciuda faptului ca Simina nu i-a dat sperante, insa pentru acest ideal se loveste de bariera reprezentata de Alex, care este un baiat destul de agresiv.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate