Alexandru Arsinel va fi INTERNAT din nou in spital. Actorul nu se simte bine

Alexandru Arsinel va fi internat din nou la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj. Actorul a precizat ca nu se simte prea bine dupa transplantul de rinichi.

Actorul a precizat ca nu se simte prea bine si ca toate declaratiile din ultima vreme despre transplantul sau l-au afectat. Medicii au atras atentia ca stresul este unul dintre factorii care poate duce la respingerea organului transplantat.

Alexandru Arsinel a facut o serie de analize la Spitalul de Neurologie din Bucuresti, iar rezultatele nu au iesit prea bine, motiv pentru care va fi din nou internat luni.

Presedintele unui ONG este hotarat sa depuna plangere penala impotriva Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj, dupa ce Alexandru Arsinel a beneficiat de transplant, cu toate ca abia se inscrisese pe lista de asteptare. Actorul a suferit o interventie chirurgicala la sfarsitul lunii august.

Sursa: rtv.net.

Citeste si: Nelu Tătaru spune adevărul: Președintele Klaus Iohannis a fost informat greșit! Cine este de vină - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies