Alexandra Stan, povestea incredibilă a tatuajelor de pe corp! Faimoasa de la Survivor România 2021 a dezvăluit ce semnifică fiecare desen

,
Alexandra Stan, tatuaje
Ce semnifica tatuajele Alexandrei Stan?[Sursa foto: Instagram]

Faimoasa de la Survivor România 2021 iubește tatuajele, iar fiecare desen imprimat pe trupul ei are o poveste aparte. Ce semnificație au tatuajele Alexandrei Stan?


In articol:

Alexandra Stan este o artistă îndrâgită, atât în România, cât și în străinătate. Frumoasa blondină a revenit în atenția publică după participarea la show-ul fenomen Survivor România 2021, unde a dovedit că poate face față tuturor provocărilor din competiție.

Faimoasa este o iubitoare a tatuajelor, drept dovadă o fac micile desene de pe trupul său care ascund povești incredibile.

Ce semnifică tatuajele Alexandrei Stan?

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este adepta tatuajelor și nu se dă înlături atunci când își dorește ceva. Artista are un tatuaj poziționat deasupra posteriorului care are o legătură extraordinară cu pasiunea ei cea mai mare, muzica.

Alexandra Stan, tatuaje
Alexandra Stan iubeste tatuajele[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa artistă și-a tatuat pe posterior note muzicale. Alexandra Stan iubește tatuajele, însă îi este teamă să-și mai facă vreun tatuaj pentru a nu cădea în dependență și să-și tatueze tot corpul.

“Am un tatuaj deasupra posteriorului care are, bineînţeles, legătură cu marea mea pasiune: muzica. Am câteva note muzicale desenate şi recunosc că m-a bătut gândul să-mi mai bat ceva, dar mi-e frică să nu simt nevoia dupa aceea să-mi fac unul şi încă unul. 

Nu vreau să ajung o tatuată din cap până în picioare”, a spus, în trecut, Alexandra Stan.

Alexandra Stan, tatuaje
Alexandra Stan are un tatuaj pe posterior[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alexandra Stan, marturisiri cutremuratoare despre cea mai dificila perioada din viata sa! A vrut sau nu artista sa se sinucida?

Alexandra Stan, despre relațiile cu bărbații din viața ei

Alexandra Stan a vorbit în premieră despre relațiile amoroase din viața ei la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Faimoasa a fost întrebată de prezentatoarea emisiunii dacă este bisexuală, iar aceasta a recunoascut că uneori este, fiindcă iubește prea mult femeile și bărbații.

”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie.

Alexandra Stan, tatuaje
Alexandra Stan, despre relațiile amoroase din viața ei[Sursa foto: Instagram]

Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.

Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta...”, a spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri-bomba despre sexualitatea ei:"Lucrurile nu sunt fortate, se întamplă. Trebuie sa accepti realitatea"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, dezvaluiri-bomba despre sexualitatea ei:"Lucrurile nu sunt fortate, se întamplă. Trebuie sa accepti realitatea"

SURSE PNL - Cum schimbi caii în timpul mersului

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Alexandra Stan a vorbit aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre încercările dificile prin care a trecut: “Mă trezeam la 5 și jumătate că să pot să ajung la liceu,...

Alexandra Stan, marturisiri cutremuratoare despre cea mai dificila perioada din viata sa! A vrut sau nu artista sa se sinucida?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies