Alexandra izbucnește în lacrimi din cauza lui Radu! „Nu te cunosc suficient și a fost prea devreme și prea forțat” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, luni, 13 iunie 2022, într-o nouă ediție de la ora 10:00 și 15:00!

,
casa iubirii

Alexandra, dezamăgita de reacțiile lui Radu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nouă concurentă Alexandra izbucnește în lacrimi după o discuție aprinsă cu Radu! Aflați ce se va întâmpla luni în Casa iubirii!


In articol:

Ediția de Gala a emisiunii Casa iubirii a fost presărată cu multe clipe tensionate, dar și cu momente emoționante și cu mult suspans, deoarece trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Maria, Natalia și Dragoș au fost concurenții nominalizați spre eliminare și au așteptat cu emoții uriașe verdictul serii adus de Andreea Mantea.

În cele din urmă Maria și Dragoș s-au salvat și cea care a părăsit competiția a fost Natalia, spre mare ei dezamăgire deoarece și-ar fi dorit să mai rămână în Casa iubirii pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin. Înainte de a părăsi platoul Natalia a recurs la un gest uluitor, în clipă în care a mers să-și ia rămas bun de la Sorin această l-a sărutat pasional. Rămâne de văzut dacă cei doi tineri vor avea o posibilă relație în afară show-ului.

Alexandra izbucnește în lacrimi din cauza lui Radu! „Nu te cunosc suficient și a fost prea devreme și prea forțat”

În ediția de luni, 13 iunie, în Casa iubirii se petrec noi momente pline de tensiune și de neprevăzut. Încă din prima parte a emisiunii, Radu o va provoca pe Alexandra, nouă concurență din Casa iubirii.

Tânărul o va întreba de ce a decis să poarte brățară pe care el i-a dăruit-o recent dacă nu are de gând să încerce o relație cu el.

Citeste si: După ce a făcut-o să plângă în hohote, Sorin a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Ce a urmat l-a lăsat mască pe Adrian

„Alexandra ia ridică mâna dreapta sus! Să înțeleg că dacă ai păstrat brățară vrei să continuăm cunoașterea?(...) Serios! Scoți brățara!”, spune Radu.

Deși Larisa va încerca să îi sugereze lui Radu să mai aștepte să nu se grăbească în legătură cu Alexandra, deoarece este posibil să mai între băieți noi în emisiune și atunci nu se știe ce decizie va lua Alexandra.

Pe de altă parte, Alexandra se simte dezamăgită de reacțiile lui Radu și îi cere Grațielei să îi scoată brățară de la mâna, semn că nu este de acord cu intențiile lui Radu. Mai mult decât atât tânăra îi spune răspicat și cu lacrimi în ochi faptul că el a fost cel care s-a grăbit și a accelerat lucrurile între ei.

„Am spus că mi s-a părut urat că gest pentru că eu nu te cunosc suficient! Și a fost prea devreme și prea forțat!”, spune Alexandra.

Citeste si: Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 12 iunie 2022!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

După ce a făcut-o să plângă în hohote, Sorin a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Ce a urmat l-a lăsat mască pe Adrian

Rezultatele referendumului din Luhansk - Republica autoproclamată e cu un picior în Federația Rusă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies