Alex Zanoaga, de la "Puterea dragostei", moment de senzatie in camera de hotel! Iata cum a fost surprins tanarul! Ce talent ascuns are!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 23:05
video Foto(5)

Alex Zanoaga formeaza de cateva luni un cuplu cu Simina, in casa "Puterea dragostei".

Alex Zanoaga de la "Puterea dragostei" este unul dintre concurentii intrati inca de la inceputurile show-ului matrimonial, care a cautat intotdeauna sa isi gaseasca partenera ideala si sa isi protejeze apoi cuplul format.

Desi initial a incercat sa o cunoasca mai bine pe Plusica si sa se apropie de aceasta, in vederea formarii unui cuplu, Alex Zanoaga avea sa se indragosteasca iremediabil de Simina.

Insa pe atunci, tanara il placea pe Jador, alaturi de care a format un cuplu, pentru o scurta perioada de timp. Dupa despartirea de Jador, calea spre inima Siminei a ramas libera, iar Alex Zanoaga a actionat rapid si a reusit sa o cucereasca pe cea era indragostit.


Simina si Alex Zanoaga formeaza un cuplu deja solid, deoarece au depasit impreuna prin multe obstacole, care s-au ivit in calea fericirii lor.
Unul dintre cele mai de temut obstacole a fost si inca este, Jador, care de cand a revenit in casa "Puterea dragostei", a incercat din rasputeri sa ii demonstreze Siminei ca inca mai are sentimente pentru ea, spre disperarea lui Alex Zanoaga, care a explodat de gelozie de fiecare data cand a simtit pericolul iminent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Thalida, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga cantareti autohtoni! Iata cum au fost surprinsi cei doi!


In ciuda faptului ca si-a iesit din fire de nenumarate ori din cauza geloziei resimite fata de rivalul Jador, Alex Zanoaga a demonstrat ca este si un baiat jovial, caruia ii place muzica. De curand, tanarul a fost susprins de colegii sai in timp ce fredona o melodie hip hop, aratand cat de talentat este.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!