Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei! Iata cum au fost surprinsi fostul concurent de la "Puterea dragostei" si viitoarea sa cumnata!

Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei

Simina de la “Puterea dragostei” s-a facut remarcata in casa prin frumusete si prin felul sau dragalas de a fi.Simina a format un cuplu cu Jador, iar dupa ce tanarul a fost eliminat din casa, desi pretindea ca mai tine la el, tanara a adoptat o aitudine rece fata de el si a decis sa renunte la ideea ca ar mai putea fi intr-o relatie cu acesta.

SImina si Alex zanoaga
In prezent, Simina este intr-o relatie cu Alex Zanoaga, iar lucrurile intre ei par sa mearga din ce in ce mai bine.
Dupa revenirea in tara, Simina si Alex s-au plimbat prin toata tara si s-au bucurat enorm unul de altul. Intre timp, cei doi s-au logodit si traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Ceea ce inseamna ca Zanoaga si-a facut curaj si a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat.

SImina si Alex zanoaga
Simina nu este singura la parinti. Ea mai are o sora pe care o iubeste extrem de mult si de care este foarte mandra.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cat de frumoasa este bruneta cu noua alura de "Cleopatra"!

sora Siminei loica

Simina si viitorul cumnat

Alex Zanoaga, aparitie inedita alaturi de sora Siminei!

Daca Simina a demonstrat tuturor ca are o relatie speciala de prietenie cu viitorul ei cumnat, care ii este si antrenor de fitness, Alex Zanoaga s-a fotografiat si el cu sora Siminei, pentru a arata tuturor fanilor sai ca si el se intelge bine cu Andreea, viitoarea lui cumnata.

Alex zanoaga si sora Siminei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate