Alex Bourceanu este convins că o nouă problemă va apărea în viața lui: „Sunt în fața unui nou eșec”. Dezamăgirile profesionale și financiare încă se repeta în viața sportivului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 apr 2023, 10:57

Alex Bourceanu și-a dorit să își deschidă o afacere

Sursa: Captură video

Alex Bourceanu vrea să își investească banii pe care îi face din fotbal, dar ideile pe care le are se pare că nu sunt cele potrivite. Și de data aceasta, sportivul a precizat că, cel mai probabil, va pierde o mare sumă de bani, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut.

Alex Bourceanu a acceptat invitația prietenului său de a vorbi, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube TheXclusive, despre viața lui, inclusiv despre eșecurile profesionale și financiare.

Alex Bourceanu nu poate da lovitura în afaceri

Deși, în fotbal, acesta consideră că este la un nivel destul de bun în prezent, nu același lucru îl poate spune și despre partea financiară.

Alex Bourceanu și-a dorit să își deschidă o afacere, așa că a mizat pe o clinică de recuperare. Sportivul susține că business-ul a funcționat, dar nu atât de mult pe cât el și-a dorit. La un moment dat, a luat decizia de a vinde clinica, ceea ce l-a făcut să piardă o sumă de bani.

„A mers, dar nu la parametri la care m-aș fi așteptat, dar a mers.

După care, după pandemie, nu a mai mers. Am vândut. Sigur că am pierdut bani”,
a povestit acesta.

Ghinionul în afaceri se pare că încă îl urmărește, deoarece a decis să investească o mare sumă de bani într-o altă idee de afacere și este destul de convins că nu va avea niciun profit.

Citește și: ''M-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă'' Milionarul Călin Donca, dezvăluiri despre primul loc de muncă și câte lipsuri a avut in copilarie

„Acum, sunt într-o situație în care există o posesiune pe care o am, în care am investit foarte mulți bani și e foarte posibil să iau zero, dar încerc să fiu destul de pozitiv. Ceea ce vreau să spun este că sunt în fața unui nou eșec, dar încerc să vadă eșecul ca pe un mod de a face lucrurile mai bune”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fotbalul rămâne pasiunea lui Alex Bourceanu, chiar și peste hotare

Adiță a dezvăluit că, înainte de a începe interviul, Alex Bourceanu i s-a confesat și i-a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a pleca peste hotare, dacă nu mai merge treaba în România. Și dacă va ajunge în acest punct, sportivul tot nu ar putea să stea departe de fotbal.

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

„Tot în fotbal. Eu, tot în fotbal. Într-un fel sau altul, eu tot în fotbal o să fiu. De ce? Pentru că nivelul de înțelegere al jocului, al fotbalului și nivelul meu de educație n fotbal e bun.

Nivelul meu de educație în doi sau trei ani ar fi mult, mult mai bun decât cel pe care îl am acum, în raport cu mine.

Înțelegerea pe care o voi avea peste trei ani, dacă tot ceea ce am pus în mișcare, plus alte obiceiuri pe care vreau să le pun în mișcare, în trei ani, voi avea o înțelegere a fotbalului”, a mai precizat acesta.