Alex Bobicioiu face marele anunț despre relația cu Simina Loica: „Mi-ar plăcea să avem o fetiță”

,
simina-loica-alex-bobicioiu-relație

Alex Bobicioiu face marele anunț despre relația cu Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Alex Bobicioiu a dat cărțile pe față și a recunoscut de când a început relația lui cu Simina Loica. Cei doi sunt împreună de aproximativ patru luni, dar, cu toate acestea, au planuri mari de viitor împreună.


In articol:

Alex Bobicioiu și Simina Loica formează un cuplu de scurt timp, mai exact, de trei luni și jumătate. Cu toate acestea, cei doi sunt extrem de fericiți împreună, se iubesc și, mai mult decât atât, au planuri serioase de viitor.

Alex Bobicioiu vrea să își întemeieze o familie cu Simina Loica

Așa cum se întâmplă în orice relație, între Alex Bobicioiu și Simina Loica există și momente tensionate, dar mereu reușesc să le depășească.

„Sentimentele puternice pentru Simina au început când am sărutat-o prima oară și am petrecut mai mult timp împreună. Eu am pus suflet instantaneu, mi-a plăcut foarte mult. Acum trei luni a început totul.(...) Nu am fost niciodată un pansament, ea s-a îndrăgostit de mine și eu de ea. Cel mai mult m-a atras la Simina că e frumoasă, inteligentă, atentă cu mine. Pe Simina a atras-o foarte mult că îl iubesc pe Dominic, că sunt atent cu ea, cu el.

Am o relație foarte bună cu Dominic, ne înțelegem bine. Mereu mă strigă prin casă, câteodată și în somn. Ne jucăm împreună, stă la mine în brațe mai mereu. Stând în aceeași casă zi de zi, vă dați seama că e ca și cum suntem o familie”, a spus Alex Bobicioiu în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

simina-loica-alex-bobicioiu-relație

Alex Bobicioiu face marele anunț despre relația cu Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Alex Bobicioiu vrea să ajungă în fața altarului cu Simina Loica

Alex Bobicioiu se gândește la un viitor extrem de stabil alături de Simina, motiv pentru care ia în calcul și un copil al lor, dar și o posibilă nuntă.

Citeste si: Alex Zănoagă i-a dat replica lui Alex Bobicioiu, după ce fiul lui, Dominic, i-a spus tată: "Bobi, cățelușul"

„I-am spus deja te iubesc și ea mie, chiar azi-dimineață mi-a spus. Dar noi preferăm mai mult faptele, decât vorbele. Părinții mei încă nu au cunoscut-o pe Simina, o știu doar de la televizor. Părinții știu povestea, dar prima dată i-am spus mamei. Cu mama vorbesc mai multe chestii. Cu toate că de când sunt cu Simina, nici eu nu am mai fost la mama acasă, de trei luni.

M-aș vedea căsătorit cu Simina. Sunt de părere că actele nu te țin împreună, dar aș face ceva religios. Dacă am avea un copil, am face cununia pentru el. Mi-ar plăcea să avem o fetiță ”, a mai spus acesta, conform wowbiz.ro.

Pe cât este de fericit cu Simina, pe atât de multe probleme există între el și Alex Zănoagă. După ce fiul lui Alex Zănoagă și al Siminei, Dominic, i-a spus lui Bobicioiu „tată ”, a reînceput o nouă serie de discuții aprinse.

Citeste si: Ce meserie are Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica! Ce spune despre o nouă iubită în viața lui

Pe canalul de YouTube WOWnees, Alex Zănoagă a declarat că fiul său spune „mamă” și „tată” oricui și nu este nimic special în ceea ce privește ceea ce îi spune lui Alex Bobicioiu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Dezvăluirea momentului despre Alex Bobicioiu, iubitul Siminei Loica: "Ar trebui să se intereseze de copilul lui întai!"

Donald Trump are ceva de ascuns - A refuzat să răspundă la 440 de întrebări în cadrul interogatoriului de la New York

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce a mers Alex Zănoagă peste Simina și Bobicioiu la mare! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies