Alessia, fiica cea mare a lui Bursucu și a Andreei, primele declarații, în cea mai importantă zi a părinților ei! Tânăra a mărturisit că este fericită pentru mama sa

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 oct 2023, 10:44
Foto(5)

Alessia, fiica cea mare a lui Bursucu și a Andreei, a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața mamei sale, însă au încercat-o emoții uriașe pe tot parcursul evenimentului! „Am foarte multe emoții, încerc să le țin în mine, dar nu prea îmi iese!”

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, a fost o zi cu adevărat specială pentru Bursucu și Andreea, aleasa inimii sale, deoarece și-au unit destinele. Fericitul eveniment s-a desfășurat în Constanța, orașul natal al Andreei, într-un decor de poveste, aranjat în cele mai mici detalii. Iar cei doi miri au avut alături rude, mulți prieteni, dar și colegi de breaslă. Mai întâi, Bursucu și Andreea au trecut prin emoții mari în timpul cununiei civile, iar apoi aceștia au fost cununați și religios, iar emoții s-au amplificat atât pentru cei doi miri, cât și pentru cele două fiice ale lor și ceilalți

invitați.

Alessia, fiica cea mare a lui Bursucu și a Andreei, a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața mamei sale

În cadrul grandiosului eveniment, Bursucu și mireasa lui au avut alături cele mai importante persoane din viața lor, cele două fiice pe care aceștia le adoră, Alessia, fiica Andreei din primul ei mariaj și micuța Anays, care au avut emoții mari pentru părinții lor. 

Citește și: Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alessia este o tânără de o frumusețe răpitoare că și mama ei și a atras toate privirile la evenimentul părinților ei.

Aceasta a îmbrăcat o rochie lungă, elegantă, de culoare roz, că și sora ei mai mică și a declarat în exclusivitate pentru wowbiz.ro faptul că au încercat-o mari emoții dar în același timp s-a bucurat enorm pentru fericirea și împlinirea mamei sale.

„Am, recunosc, am foarte multe emoții, încerc să le țin în mine, dar nu prea îmi iese, mai las masca jos uneori și se vede.

Mă bucur că ea e puternică, e cel mai important asta și ea trebuie să fie puternică, să nu se strice machiajul, că a costat mult.
Am zis să fim amândouă alături de mama prin culori, sentimente și iubire. Eu nici nu am știut cum vrea să-și facă rochia, a fost ideea ei, dar că de obicei a reușit să iasă în evidență frumos. E minunată, n-am ce să spun.
Foarte frumos, chiar mi-a plăcut”
, a spus Alessia.

Citește și: Teo Trandafir, absentă de la nunta lui Bursucu: ”Nu voi putea fi prezentă acolo”. Motivul pentru care îndrăgita prezentatoare nu a luat parte la marele eveniment