Alerta meteo! Cod galben de vant puternic in urmatoarele ore. Ce judete sunt vizate

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 16 ian 2019, 09:09

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare, valabila pana la ora 11.00.

In cele patru judete, vantul atinge la rafala 55- 60 de kilometri pe ora.

 

Zona joasa a judetelor Brasov, Alba si Sibiu sunt sub avertizare cod galben pana la ora 14.00. In aceste zone, vantului atinge viteze de 55-65 de kilometri pe ora la rafala.

 

Incepand de luni si pana miercuri, la ora 20.00, zona de munte din 27 de judete este, total sau partial, sub avertizare cod galben de viscol.

Temporar pe creste vantul va sufla tare cu rafale de peste 100 -120 de kilometri pe ora, viscolind si troienind zapada si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii.

 

Pana miercuri, la ora 20.00 este in vigoare o informare meteo de intensificari ale vantului, ninsori si precipitatii mixte care favorizeaza depuneri de polei. Miercuri, in zonele joase de relief, cu precadere din vest si nord-vest, vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!