ALERTA: Fenomene meteo EXTREME pentru urmatoarele ore

Avertizarea este valabila in intervalul 23 decembrie, ora 14:00 – 25 decembrie, ora 06:00.

In acest interval, vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, temporar cu rafale de 65...70 km/h, iar pe creste va depasi 80 km/h. Din a doua parte a zilei de luni (24 decembrie) vantul se va intensifica si in zonele joase de relief, indeosebi din sud-vestul, centrul si estul tarii, cu viteze la rafala, in general de 50...55 km/h.

Temporar vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, pe arii mai extinse incepand din a doua parte a noptii de duminica spre luni (23/24 decembrie), cand in zonele joase de relief din vest, nord si centru se vor acumula 10...15 l/mp si izolat 25 l/mp, favorizand topirea stratului de zapada. In zona de munte, treptat vor predomina ninsorile, iar pe parcursul zilei de luni (24 decembrie) in Maramures, Transilvania si jumatatea de nord a Moldovei, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

In centrul, estul si sudul teritoriului, vor fi conditii pentru depuneri de polei, iar in noaptea de luni spre marti (24/25 decembrie) se va forma ghetus.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate