Alegeri locale 2020 - Nicușor Dan: "Am votat cu sete"! Cu cine a sosit la urne

,
Nicusor Dan
Nicusor Dan se lupta cu Firea pentru Primaria Capitalei

Nicușor Dan, candidat la alegeri locale 2020 pentru Primăria Municipiului București, a votat la o secție din Capitală.


In articol:

Candidatul susținut de PNL și USR-Plus a sosit la urne alături de soția lui și de fetița lor. Nicușor Dan se luptă cu Gabriela Firea pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

"Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul.

Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare.

Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta. Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă.

De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot, să iasă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, iar votul este mai lent decât în condiții normale. Îi invit să dea un vot util, să facă din București un oraș pe care îl merită", a declarat Nicușor Dan, citat de Digi24, la ieșirea de la urne.

Nicusor Dan
Nicusor Dan a mers cu sotia si fetita lor la urne[Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea]

Bucureștenii, printre codașii alegerilor locale 2020

Bucureștiul era la ora 13:15 codaș în ceea ce privea prezența la vot. Doar 16,46% dintre alegătorii din Capitală își exprimaseră opțiunea politică.

Prezența la vot în țară ajunsese la aceeași oră la 20,6%.

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică dimineață, șeful statului făcând apel către cetățeni să iasă la vot.

„Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna când sunt alegeri este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru, iar astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim e foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim fiindcă, până la urmă, de ei depinde felul în care arată spitalul, cum arată și cum funcționează școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie, deci vă invit pe toți: mergeți la vot!”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis, la ieșirea de la urne.

 

   

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Alegeri Locale. Exit Poll ora 23:00 pentru sectoarele din Bucuresti: cine sunt noii primari

Video| Procurorul general Merrick Garland: 'Am aprobat personal percheziția locuinței lui Trump. Aplicarea legii se face în mod egal, fără temeri sau favoruri'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Exit Poll ora 14:00 Alegeri Locale Primăria Capitalei. Gabriela Firea, în față în lupta cu Nicușor Dan! Cum arată procentele

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies