Alegeri dificile. Amanta, nevasta sau amandoua? VIDEO

Liliana Ionescu a apelat la sprijiul emisiunii "Ochii din umbra" pentru a o ajuta sa isi refaca relatia tensionata cu sotul ei. De cateva luni, Maur Ionescu, pare absent din propria familie. Lipseste noaptea de acasa, nu prea mai aduce bani in casa, dar, in schimb, este din ce in ce mai cochet si mai elegant.

Sotii Ionescu sunt casatoriti de peste 22 de ani. Au impreuna 3 copii. Liliana nu vrea sa isi piarda sotul si doreste sa afle daca Maur intampina unele dificultati. Semnele, insa, tradeaza o aventura, dar Liliana isi iubeste sotulsi vrea sa fie sigura inainte de a-l acuza.

Investigatiile au scos la iveala faptul ca Maur isi insela, intr-adevar sotia. In varsta de 50 de ani, Maur se simtea ca un adolescent in bratele Anei, o tanara de 25 de ani. O rasfata cu bani si masini scumpe. Ceea ce nu stia Ana, era faptul ca Maur era un om normal, fara posibilitati financiare peste medie. Obisnuia sa inchirieze masini scumpe pentru a-si impresiona amanta.

In momentul in care a fost confruntat de familia sa, Maur a negat totul, dar in cele din urma a recunoscut. Si-a implorat sotia sa nu renunte la casnicia lor, de dragul copiilor. Liliana era cat pe ce sa accepte, dar si-a dorit sa o cunoasca pe tanara care ii stricase linistea familiei. Confruntarea sotie - amanta a denaturat cu totul lucrurile. Maur si-a schimbat atitudinea fata de sotia lui, reprosandu-i ca nu mai arata bine din cauza varstei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate