Alege una dintre aceste trei rochii si o sa primesti foarte multe complimente!

Author: O.P.
Actualizat: 02 sep 2020, 04:20

Femeile isi doresc in orice moment sa arate cat mai bine, indiferent daca este vorba despre mers pana la magazin, ajuns la serviciu sau iesit la o cina romantica. Sunt femei care sunt multumite de modul in care arata fara a se machia sau fara a apela la alte tehnici de infrumusetare, dar sunt si femei care adora sa se machieze, sa petreaca ore intregi la shopping si in saloanele de infrumusetare. Important este ca fiecare persoana sa se simta confortabil si sigur cu modul in care arata. 

Iar cand vine vorba despre alegerea hainelor, din nou, fiecare doamna si domnisoara va alege exact ceea ce ii place. Unele persoane doresc sa aiba mereu un look in tendinte, pe cand altele pastreaza linii clasice ori chiar aleg imbracaminte vintage. Sunt si unele persoane care creeaza o tinuta atat din piese vintage, dar si din haine moderne, iar rezultatele trebuie sa recunoastem ca sunt spectaculoase. 

Insa, pentru a putea imbraca tot ce ne dorim, trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra, indiferent de tipul de silueta si de numarul de kilograme. Cine a spus ca doar persoanele care sunt considerate slabe pot purta haine frumoase? Orice persoana, indiferent de greutate, are dreptul sa se imbrace frumos. De aceea, daca inca nu aveti silueta la care ati visat, uitati de hainele largi ce nu fac decat sa va adauge si mai multe kilograme din punct de vedere vizual.

 Aveti incredere si purtati haine in culori deschise, haine care sa va scoata silueta in evidenta si in special rochii. Purtati rochii atat ziua, cand mergeti la serviciu, dar si la evenimente sau pur si simplu cand iesiti cu prietenii in oras. Alegeti rochii care vi se potrivesc atat ca marime, dar si din punct de vedere cromatic, din materiale care va plac si va garantam ca o sa va simtiti foarte bine si o sa primiti foarte multe complimente. Iar daca nu stiti ce sa cautati, in continuare va prezentam trei rochii marimi mari, care ne plac foarte mult si pe care sigur le veti aprecia si voi. 

Pentru zi, va recomandam Rochia galbena cu imprimeu floral, o rochie ce poate fi purtata atat la birou, dar si la o intalnire in timpul zilei. Are un imprimeu foarte frumos, in ton cu vara, este realizata din stofa subtire si elastica si este croita astfel incat sa scoata in evidenta frumusetea fiecarei siluete, ascunzand zonele problematice. 

Daca va plac rochiile mai lejere, in culori pastelate, din bumbac, atunci va sugeram sa alegeti  Rochia lila cu print floral. Este superba si este foarte usor de asortat, iar faptul ca este confectionata din bumbac o face foarte confortabil de purtat chiar si in zilele toride. 

Iar daca va doriti o rochie perfecta pentru a fi purtata la un cocktail sau la un altfel de eveniment de seara sau chiar si de zi, de ce nu, atunci Rochia lejera din voal roz este alegerea ideala. Este vaporoasa, are o croiala ce va avantaja toate tipurile de silueta si culoarea ei o sa vi se potriveasca indiferent de culoarea parului (arata foarte bine si pe tonuri de blond, dar si pe persoane care sunt brunete spre exemplu). 

Speram ca v-au placut propunerile noastre si ca o sa alegeti una dintre aceste rochii! 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/WcXxxQYp_aM

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.