“Aleasa Regelui”, Joana Ribeiro, pictorial de senzatie pentru revista GQ! Frumoasa actrita in ipostaze care starnesc imaginatia barbatilor!

La prima vedere celebra actrita pare o fire rezervata si timida, dar pictorialul realizat anul acesta a scos la iveala si latura ei provocatoare.

Joana Ribeiro, interpreta personajului principal feminin, din serialul portughez “Aleasa Regelui” (titlul original: Madre Paula), a surprins pe toata lumea dupa ce a acceptat sa pozeze in ipostaze sexy pentru revista GQ.

La prima vedere celebra actrita pare o fire rezervata si timida, dar pictorialul realizat anul acesta a scos la iveala si latura ei provocatoare, lasand in urma perceptia de “fata cuminte”. In varsta de 28 de ani, Joana are un fizic demn de invidiat, iar fotografiile realizate nu fac decat sa evidentieze acest lucru, demonstrand in acelasi timp eleganta, curaj si feminitate.

Desi a primit o multime de complimente in urma pictorialului, Joana prefera sa ramana in continuare modesta si spune ca nu se considera cea mai sexy femeie din lume, in ciuda spuselor fanilor ei, care au fost profund impresionati de formele frumoasei actrite.
“Nu cred ca sunt cea mai sexy femeie din lume, dar cred ca am o anumita senzualitate, care se manifesta in special atunci cand dansez. Consider ca am ajuns sa imi descopar aceasta senzualitate mai bine si sa invat sa traiesc cu ea” a declarat actrita pentru revista GQ.

Pe Joana Ribeiro, personajul Paula, o puteti urmari in serialul “Aleasa Regelui”, interpretand rolul principal feminin, alaturi de Paulo Pires, personaj Regele João al V – lea, de luni pana vineri, de la ora 23:30, la Kanal D.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate