Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare din Turcia! Celebrul actor Celil Nalçakan s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:57
totul pentru familia mea Foto(4)

Celil Nalçakan, un actor desăvârșit

Sursa: Captură KANAL D

Impresionat de drama prin care trec semenii săi din zonele devastate de cutremure, actorul Celil Nalçakan a renunțat la proiectele lui și s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare! Iată cum a fost surprins pe teren!

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai talentați actori și cântăreți ai Turciei. Acesta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori. Publicul din România l-a cunoscut recent, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Akif, un prosper om de afaceri. Deși are 44 de ani, carismaticul actor continuă să își surprindă fanii cu

noile sale proiecte atât pe platourile de filmare, cât și pe marile scene, în concerte extraordinare alături de trupa lui de muzică pop-rock.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremure

De curând, celebrul actor Celil Nalçakan a lăsat deoparte activitățile profesionale și s-a implicat profund în campania de ajutorare a oamenilor rămași pe drumuri în urma cutremurelor

catastrofale, care au făcut prăpăd în mare parte a țării.
La scurt timp după producerea cumplitelor cutremure, Celil a transmis un mesaj emoționant și tulburător de condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut oameni dragi.

„Ne pare rău pentru pierderea noastră... Pierderea și durerea sunt imense!”, a scris actorul pe contul lui de socializare.

Însă cu cât efectele cutremurelor s-au amplificat, iar

situația s-a înrăutățit de la o ora la altă, Celil Nalçaka7n a decis să recurgă la fapte. Acesta și-a amânat pentru o perioada activitățile profesionale și s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare a semenilor săi greu încercați.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Celebrul actor a pus la dispoziția autorităților mașini

mari pentru a fi transportate alimentele, hainele și multe alte produse necesare celor aflați la nevoie, a contribuit cu sume mari de bani, asemenea multor colegi de breaslă care nu au rămas deloc indiferenți la situația cumplită din Turcia.

„Ne-am gândit la așa ceva să livrăm din cartiere către centrele de distribuție... Pentru informarea celor din jur”, a transmis actorul, pe contul lui de Instagram.

Vezi online live episodul 69 al serialului “Totul pentru familia mea”. Sevgi vrea să-și facă testamentul și să le lase averea lui Ahmet și Omer

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea întinerește în fiecare zi alături de carismaticii lui colegi de platou, Doruk, Ömer și Oğulcan! Iată cum a fost surprins celebrul Celil Nalçakan alături de tinerii lui colegi, pe terenul de fotbal!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care seducătorul Ogün Kaptanoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Resul! Și-a dorit renumitul actor să încheie colaborarea sau a fost nevoit?

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”