"Air Car", mașina zburătoare, a trecut testele de siguranță și va ajunge pe piață! Când va putea fi cumpărată

,
Air Car, mașina zburătoare

Air Car, mașina zburătoare inventată de Stefan Klein

[Sursa foto: captura video KleinVision]

"Air Car", mașina zburătoare creată de profesorul Stefan Klein, a trecut testele de siguranță și va ajunge pe piață în curând.


In articol:

"Air Car" a trecut testele de siguranță din Slovacia, iar în 12 luni va fi pe piață. În doar un an iată că ce prevesteau filmele SF, că vom avea mașini zburătoare, se va întâmpla și mașina zburătoare a lui Stefan Klein va putea fi achiziționată.

La testele de siguranță din Slovacia "Air Car" a efectuat 200 de de decolări și aterizări.

Mașina zburătoare poate atinge înălțimi de peste 24 de metri și viteze de peste 160 de km/h, informează antena3.ro, citând Daily Mail.

"Air Car" se poate transforma dintr-un automobil în avion în mai puțin de 3 minute.

"Air Car", mașina zburătoare, a trecut testele de siguranță

„Certificarea Air Car deschide ușa producției în masă de mașini zburătoare foarte eficiente”, a declarat profesorul Stefan Klein, cel care a inventat Air Car și pilotul de testare a mașinii.

„Este oficial și confirmarea finală a capacității noastre de a schimba pentru totdeauna călătoriile pe distanțe medii”, a mai precizat profesorul.

Stefan Klein Air Car

Profesorul Stefan Klein, inventatorul Air Car și pilotul de testare a mașinii zburătoare

[Sursa foto: captura video KleinVision]

„Acum cincizeci de ani, mașina era simbolul libertății. AirCar ne permite să fim din nou liberi”, a declarat Anton Zajac, cofondator al proiectului.

René Molnár, directorul Autorității de transport din Slovacia, a subliniat că Autoritatea pe care o conduce a urmărit proiectul încă de la startul său, din 2017.

„Autoritatea de transport a monitorizat cu atenție toate etapele dezvoltării unice a Air Car încă de la începutul său în 2017. Siguranța transportului este cea mai mare prioritate a noastră. Air Car combină inovațiile de top cu măsurile de siguranță în conformitate cu standardele EASA.

Air Car definește o nouă categorie de mașină sport și avion de încredere. Certificarea sa a fost atât o sarcină provocatoare, cât și fascinantă”, a declarat René Molnár.

Air Car Prototype 1 are un motor cu elice fixă ​​de 160 de cai putere și a fost dezvoltat de firma slovacă KleinVision, condusă de inventatorul mașinii zburătoare, Stefan Klein. Certificarea de zbor a Air Car vine la șase luni după ce mașina zburătoare a încheiat primul ei zbor între orașe din Slovacia. 

Va exista și un al doilea prototip Air Car, 2, care va fi echipat cu un motor de 300 de cai putere, ar putea avea o viteză de croazieră de 300 km/h și o autonomie de 1.000 de kilometri. Acest model este în pre-producție.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Fostul edil al Capitalei rămâne în arest în Grecia

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

LIVE UPDATE Ziua 86 de război în Ucraina. 12 civili uciși într-un bombardament rusesc asupra orașului Lugansk

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies