Ai un copil nascut dupa aceasta data? Statul iti da 10.000 de euro! Cum poti lua banii!

,

Statul roman vrea sa le ofere bani copiilor nascuti dupa data de 1 ianuarie 2018.

Statul român vrea sa le ofere cate 10.000 de euro pentru a putea sa isi continue studiile, sa-si deschida o afacere sau sa isi cumpere o casa. O super veste la inceput de vară vine pentru copii din Romania care s-au nascut sau se vor naste dupa data de 1 ianuarie 2018.

Statul roman vrea sa le ofere cate 10.000 de euro pentru a putea sa isi continue studiile, sa-si deschida o afacere sau sa isi cumpere o casa.

Zilnic, acestor copii, statul român le va depune la banca o suma, astfel incat, cu tot cu dobanzi, in momentul implinirii a 18 ani, fiecare copil sa aiba in cont 10.000 de euro.

De aceasta lege pot beneficia si copiii moldovenilor care detin cetatenia romana. 500 de euro pentru fiecare copil din România.

Ce a decis Guvernul

Fostul Guvern stabilise anul trecut, prin OUG nr. 99/2016, ca acești bani să fie acordați începând din luna martie a acestui an.

Cu toate acestea, copiii nu primesc nici în 2017 banii pentru educație, pentru că o nouă amânare a fost stabilită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2017.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Se strânge lațul! Când va fi extrădat Radu Mazăre: Totul este oficial

Rusia lovește cu rachete de înaltă precizie o locație din vestul Ucrainei, principala zonă de aprovizionare cu armament occidental

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

CALENDAR ORTODOX 9 MAI. Ce sfânt mare sărbătorim astăzi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies