”Ai pus-o așa foarte tâmp” Ținuta Milenei a stârnit un val de comentarii în platoul Bravo, ai stil. Concurentele au asociat-o cu o însoțitoare de zbor

Author: Madalina Maftei

Milena a impresionat jurații 

Sursa: Captură KANAL D

Stylingul controversat pe care Milena l-a pregătit pentru ediția de astăzi i-a adus trei steluțe, spre surprinderea concurentelor.

Look-ul pe care Milena l-a pregătit în ediția din această seară a fost foarte apreciat de jurați, însă nu putem spune același lucru și despre concurente, care au făcut în așa fel încât să-i găsească nod în papură. Carina se numără printre concurentele care au ținut să-i facă câteva observații.

Carina:  Mie mi se pare că semeni cu o însoțitoare de zbor.

Îți stă bine, dar mi se pare prea ca o uniformă. Cu toate astea, îmi place ținuta, dar aș fi preferat ca fusta să fie mai scurtă puțin.

Iris:  Nu mă omor după sacou, dar în contextul ăsta îmi place. Geanta categoric nu îmi place. Aș fi ales altă fustă și nu roșie.  Fiind foarte mult roșu nu ajută compoziția și asta duce în zona de costum.

Milena, ținută de 3 steluțe

Milena a reușit să-i impresioneze pe jurați în această seară, ținuta pe care concurenta a purtat-o a fost pe placul celor trei jurați. Concurenta a primit trei steluțe.

Raluca Bădulescu:  Într-o zi vine Constanția costumată, după vii tu, o să urmeze și Andreea. Brigada asta e organizată.

Seamănă cu o uniformă ce ai făcut, dar ținuta e bună. Îmi place energia ta, îmi place cum ai pus roșul ăsta, dar de unde le-ai procurat?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Milena:  De la un vintage.

Citește și: ”Nu te mai descompune” Maurice Munteanu a stârnit-o pe Milena. Concurenta nu a stat pe gânduri și a reacționat

Maurice Munteanu:  Treaba stă în contextul următor. Există ceva amuzant în ce ai făcut. Știi ce îmi place? Cum și-a pus pleașca. Și-a pus-o de o manieră imposibilă. Și-ai pus-o așa foarte tâmp, ceea ce mi se pare extrem de amuzant. Eu nu înțeleg în schimb acest fenomen, se terminase cu el cam prin 2002-2003, când voiau doamnele să fie elegante, foarte multe dintre ele aveau portofelul în loc de clutch.

Geantă, fără geantă, mi se pare amuzantă ținuta.

Alexandru Abagiu:  Te plasezi în zona aceea de armată indiană. Mi se pare un look foarte bine ținut în mână din punct de vedere cromatic. Accentul de auriu este perfect, îmi place povestea cu roșu.

Citește și: ”Arogantă și încrezută” Maria, asaltată cu mesaje răutăcioase în mediul online. Prima reacție a concurentei, după ce a fost acuzată că este cu capul pe sus