Agentie rusa: Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, vrea să trimită 100.000 de soldați în Ucraina, în sprijinul Rusiei: „Sunt foarte motivați!”

,

Kim Jong-Un ar vrea să trimită 100.000 de soldați în ajutorul Rusiei în Ucraina, a anuntat la Moscova o agentie de presa apropiata de Kremlim.


In articol:

După luni de război, liderul Coreei de Nord, vrea să se implice în conflictul din Ucraina.  Kim Jong-Un intenționează să trimită 100.000 de soldați în Ucraina, pentru a-l determina pe Volodimir Zelenski să capituleze mai rapid. 

Citeste si: Motivul pentru care Emmanuel Macron și Vladimir Putin nu au mai vorbit la telefon de mai bine de două luni: „Franța este un stat neprietenos”

Agentie rusa: Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, vrea să trimită 100.000 de soldați în Ucraina, în sprijinul Rusiei

Volodimir Zelenski a primit ajutor din partea Europei și a Statelor Unite, ajutor ce presupune armament, avioane, elicoptere, echipamente defensive, mercenari etc.

Acum, Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, una dintre cele nouă puteri nucleare ale lumii, este pregătit să trimită 100.000 de soldați în sprijinul armatei lui Vladimir Putin, informează presa din Marea Britanie.

În cadrul unei emisiuni difuzate la o televiziune din Rusia, colonelul Igor Korotchenko a făcut dezvăluirea.

„Nu ar trebui să fim timizi, să nu acceptăm mâna pe care ne-o întinde Kim Jong-un”, a declarat militarul.

Citeste si: Volodimir Zelenski solicită ajutor din partea Chinei pentru a opri războiul pornit de Rusia: „Sunt încrezător”

Soldații nord-coreeni ar putea fi trimiși în regiunea Donbas, cucerită deja de Administrația Putin.

Expertul militar a mai menționat:  „Există rapoarte potrivit cărora 100.000 de voluntari nord-coreeni sunt pregătiți să vină și să ia parte la conflict (…) sunt rezistenți și neprietenoși și cel mai important lucru, motivați”.

„Dacă voluntarii nord-coreeni cu experienţa lor în folosirea sistemelor de rachete cu lansare multiplă fabricate în Coreea de Nord vor să participe la conflict, ei bine, să dăm undă verde impulsului lor de voluntariat.

Dacă Coreea de Nord îşi exprimă dorinţa de a-şi îndeplini datoria internaţională de a lupta împotriva fascismului ucrainean, ar trebui să-i lăsăm”, a mai afirmat propagandistul lui Vladimir Putin.

Dacă Kim Jong-un va trimite soldați în Ucraina, administrația de la Moscova și-ar putea îndeplini mai rapid obiectivul recunoscut de către Serghei Lavrov, îndepărtarea regimului Volodimir Zelenski. În acest caz, rămâne de văzut cum ar răspunde SUA, potrivit RomâniaTv.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bilanț coronavirus vineri, 19 august 2022. Mai mulți pacienți la terapie intensivă. Câte cazuri noi au fost raportate

Federația Sanitas acuză Ministerul Sănătății că vrea să taie voucherele de vacanță pentru mai multe categorii de angajați

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sfânta Maria 2022. Este sau nu zi liberă pe 8 septembrie, de ziua Sfintei Maria Mică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies