AFLĂ: Cel mai eficient mod prin care poți repara maioneza tăiată. Ce trebuie să faci în primul moment?

,
truc maioneza taiata
Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a repara o maioneză tăiată[Sursa foto: unsplash]

MAIONEZA TĂIATĂ. Sigur ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să ți se taie maioneza și cu siguranță ai aruncat-o la gunoi. Iată cum poți repara maioneza tăiată. Funcționează de fiecare dată!


In articol:

MAIONEZA TĂIATĂ. Deși pare la îndemâna oricui să prepare maioneza, în realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Nu e de mirare că după câteva tenative nereușite de a prepara maioneza, unele persoane aleg să o consume pe cea din comerț. Iată ce trebuie să faci pentru a repara maioneza tăiată. De acum nu vei mai avea această grijă și o vei putea consuma indiferent de situație.

MAIONEZA TĂIATĂ. Ce trebuie să faci pentru a prepara maioneza tăiată? Trucurile care te scot din încurcătură

MAIONEZA TĂIATĂ. Doar un moment de neatenție poate transforma o maioneză perfectă într-un sos moale, fără consistență și cremozitate, motiv pentru care este nevoie de răbdare pentru a prepara o maioneză delicioasă. Cel mai important detaliu este ca în momentul în care este preparată maioneza să se amestece într-un singur sens. În plus, în acest context se adeverește zicala potrivit căreia graba strică treaba. Maioneza de casă trebuie preparată în liniște, asta pentru a obține un rezultat final cât mai aproape de perfecțiune.

MAIONEZA TĂIATĂ. Ce trebuie să faci pentru a repara o maioneză tăiată? Dacă primul gând care îți trece prin minte după ce ți s-a tăiat maioneza este că trebuie să te apuci să prepari una nouă, atunci trebuie să știi că există soluții care te pot ajua să remediezi problema rapid. Maioneza tăiată poate fi reparată ținând cont de câteva sfaturi practice. 

MAIONEZA TĂIATĂ. Primul lucru pe care trebuie să îl faci după ce ți s-a tăiat maioneza este să iei o lingură din sos și să o pui într-un alt castron, apoi adaugă câte o

linguriță de muștar și o linguriță de zeamă de lămâie pentru fiecare 3 gălbenușuri de ou pe care le-ai folosit în prepararea maionezei. Mai exact, dacă ai făcut o maioneză din 3 gălbenușuri, atunci adaugă o linguriță de muștar și una de zeamă de lămâie. Amestecă apoi totul cu grijă, folosind o lingură de lemn. Preparatul trebuie să capete o consistență cremoasă. Pe măsură ce amesteci mai adaugă în bol din maioneza preparată anterior, dar care s-a tăiat.
Amestecând încet, toată maioneza își va recăpăta consistența cremoasă, astfel că nu va fi nevoie să o arunci la gunoi. 

Citeste si: Cum se prepară maioneza de post rapid și ușor

MAIONEZA TĂIATĂ. Cum să procedezi pentru ca maioneza să nu „se taie”?

MAIONEZA TĂIATĂ. Chiar dacă există soluții pentru a repara o maioneză tăiată, de preferat ar fi să nu ajungi în acest punct. Astfel, pentru ca maioneza să nu se taie și să îți iasă bine din prima este nevoie să ții cont de câteva aspecte.

Este foarte important ca înainte de a te apuca de prepararea maionezei să te asiguri că folosești doar ouă proaspete. Apoi, pentru ca maioneza să iasă cât mai bine, indiferent dacă folosești o lingură de lemn sau mixerul, asigură-te că amesteci într-un singur sens. Schimbând sensul, maioneza de  casă se va tăia și va fi nevoie să petreci timp suplimentar în bucătărie pentru a o repara. 

Citeste si: Cum se prepară corect sosul bearnez

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maioneza de post: cum faci ca sa iti iasa la gust fix ca maioneza cu ou

Crește alarmant numărul de decese și în Marea Britanie. Nivelul de vaccinare a ajuns la aproape 80%

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cea mai simpla maioneza de post! Se face din 6 ingrediente!

Cea mai sanatosa maioneaza de post se prepara din telina si cartofi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies