Adrian, mesaj neasteptat pe contul sau de socializare! Iata ce decizie trasanta a luat tanarul in ceea ce priveste relatia lui cu Raluca!

Adrian a ajuns la capatul rabdarii si a decis sa puna capat insistentelor fata de Raluca.

In ciuda faptului ca a incercat mereu sa gaseasca o cale de mijloc pentru a se reconcilia cu Raluca si pentru a relua povestea lor de iubire, Adrian a ajuns in punctul in care nu mai are putere sa lupte si a decis sa puna si el punct relatiei lor.

Zilele trecute, Adrian a scris un mesaj cu trimitere catre Raluca, in care a mentionat ca nu se poate schimba asa cum Raluca si-ar fi dorit si atunci paersoanelor din jurul lui nu le ramane decat sa il accepte asa cum este.

 

"Daca eu nu pot fi EU alaturi de o persoana, daca eu nu pot fi in largul meu alaturi de persoana respectiva si daca eu nu îmi pot arata cu adevarat sentimentele, comportamentul, trairile si tot ce tine de mine alaturi de acea persoana, înseamna ca vrea sa ma schimb. Iar eu voi ramane EU, indiferent de ceea ce mi se cere. Cine ma vrea în viata ei, îmi suporta toanele, rasurile, exprimarile, nebunia si nu încearca sa ma schimbe...", a spus Adrian.

 

 

Astazi, Adrian a revenit in mediul virtual cu un nou mesaj uluitor in care a tinut sa le transmita sustinatorilor sai ca a pus punct relatiei lui cu Raluca. Desi este un moment dureros pentru amandoi, acesta s-a vazut nevoit sa faca si cateva precizari suplimentare pentru fanii sai pentru ca oamenii sa inteleaga ce anume l-a condus la aceata decizie.

 

 

"SFARSIT! Sustinatorii mei dragi si frumosi... vreau sa va spun pentru ultima data, eu si Raluca nu mai suntem impreuna! Nu ma intereseaza absolut deloc cum ma judeca lumea in general... eu si sufletul meu stim cel mai bine ce a fost! Restul e istorie! Nu ma intereseaza jignirile.. pe mine nu ma ajuta opinia lor. Nu este cazul sa primesc mesaje ori comentarii care lasa de dorit de la unii oameni! Daca unii ma judeca atat de urat si ma înjura.. ce castiga? Spun unii de mine ca sunt vulcanic si ca am un vocabular uneori urat! Dar la ce comentarii citesc în general.. si nu doar la adresa mea.. la adresa tuturor.. eu personal raman masca! Daca acei oameni care ma judeca pe mine sunt asa de corecti si cu bun simt, nu înteleg de ce au un vocabular si un comportament sub orice critica.. Dar e frumos doar sa judeci. Eu in primul rand nu m-am dat "Sfant" .. nici absolut nimic! Ce am spus, am spus la timpul potrivit cand a fost cazul, ce am simtit si am fost destul de sincer! Daca unii si-au facut o impresie si mi-au dat o denumire si ca m-am schimbat.. asta e problema lor. Daca ma cunosti si ai trecut prin ce am trecut eu, poti sa spui ce vrei! Dar de la necunoscuti care incep prin a înjura si a ameninta atat de urat.. Soc! Tot acei oameni critica si spun cum trebuie sa fiu eu ca om! Asta e buna! Mie îmi place sinceritatea si vreau ca acel om sa îmi spuna în fata acel lucru... nu pe la spate! Daca eu faceam pentru voturi cum spun unii haterii.. cu siguranta aveam alte metode! Oricum.. ma bucura enorm ca am o multime de sustinatori care ma sustin cu adevarat si ma voteaza masiv! Ma bucur.. ca sunt multi oameni care gandesc exact ca mine! Eu am incredere maxima în sustinatorii mei ca sunt alaturi de mine pana la final!", a spus Adrian. 

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate