Adrian, dezvaluiri neasteptate despre Roxana! "E poveste lunga cum a venit si de ce a venit!" Iata care a fost adevaratul motiv al venirii ei in casa "Puterea dragostei"!

Fara sa stea pe ganduri, Adrian devaluit tuturor baietilor care a fost adevaratul motiv al intrarii Roxanei in casa "Puterea dragostei".

In urma confesiunilor Siminei, Roxana si-a atras oprobiul baietilor, in frunte cu Andy, care este mai hotarat ca oricand sa puna capat relatiei lor.
"Ea nu e o femeie de o realtie serioasa!", a spus Andy.

Baietii au dezbatut pe marginea scandalului petrecut ieri, in casa fetelor, ale carui protagoniste au fost Roxana si Simina. Acestia au condamnat gestul violent al Roxanei impotriva Siminei si nu isi explica de ce anume a ales tanara sa intre in competitie, daca nu si-a dorit o relatie serioasa, ci doar aventuri.
Intrebat de Hamude daca stie care este adevaratul motiv al venirii ei in casa iubirii, Adrian a raspuns fara sa stea pe ganduri, ca Roxana a venit de fapt sa promoveze niste tinute si sa formeze un cuplu fals.


"E poveste lunga cum a venit si de ce a venit! A venit sa promoveze niste rochii! Si era aici un baiat Valentin, care a vorbit sa o aduca, pentru ca o placea mult!Dar de unde, ca de fapt ei vorbisera sa faca un cuplu aici!", a spus Adrian.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate