Adio gratare la iarba verde!Noua lege da batai de furca romanilor dornici de distractie in natura VIDEO

,
Adio gratare la iarba verde!Noua lege da batai de furca romanilor dornici de distractie in natura VIDEO

Romanul e frate cu gratarul, dar ce te faci ca alesii vor sa ne europenizeze pana si in domeniul mititeilor si pulpitelor care sfaraie pe gratarele regesti din padurile tarii noastre?

Cine nu se duce de 1 mai la iarba verde, sa faca un gratarel? Si cine nu stie ca cele mai bune locuri de gratar sunt la padure, langa apa? Nu de alta, dar romanul trebuie sa isi tina berea la rece in apa de izvor si sa isi spele vasele dupa ce termina toata treaba.

Dar de acum inainte legea va da batai de cap romanului dornic de gratareala. Adio spalat vase in paraiele de langa padure, adio foc pe iarba...si adio muzica data la maximum!

Domnii din imagine pot sa isi ia gandul de la un gratar in apa: daca vor incalca legea, amenda va fi usturatoare! Intre 100 si 5000 de lei!

Ce gratar in cimitir? Daca pana mai ieri politistii nu puteau nici cum sa ii scoata pe romi din cimitire cand faceau gratare, dupa promulgarea noii legi, romii vor trebui sa isi mute gratarele in locurile special amenajate si sa aiba grija unde arunca resturile, daca nu vor sa ii usture buzunarele!

 

Citește și:

Sondaje plătite. Merită sau nu să-ți consumi timpul pentru astfel de activități

Încă un primar de oraș important, dignosticat cu COVID-19 - Va depune jurământul online

Cum poți verifica disponibilitatea numerelor auto preferențiale online

Ce rețele de socializare mai există, în afară de Facebook

Care este rata de abandon școlar în România anului 2021


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies