Adina Buzatu iti da o lectie de stil! Uite care sunt  tendintele modei pentru barbati

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Va surprinde sau nu, barbatul anului 2016 este cel care face femeile sa lesine!

„Se poarta barbatii bine imbracati, barbatii masculini ca atitudine, barbatii ingrijiti, dar nu prea mult. Deci nu pensati, nu exagerat, ca doamnele. Se poarta barbatul care pare ca a iesit din baie si e sexy oricum”, a spus Adina Buzatu.

Un tip de activitate fizică protejează creierul mai mult decât altele!

Bine, bine, masculin, bine imbracat, ingrijit..., dar nu prea. Barba se mai poarta, ori ba?

„Acum sunt toti barbosi pentru ca le-a ramas barba de anul trecut, dar deja sunt doi ani de cand barba se poarta, cred ca trebuie schimbat si poate vom gasi un nou val.

Poate creasta, poate mustata, nu stiu”, afirma Adina Buzatu.

Barbatul anului 2016 trebuie sa fie „sexy, charmant, cu inteligenta, care sa te cucereasca. Un barbat care sa stie sa-ti deschida portiera la masina si asta nu se poarta de ieri de azi, se pare, insa, ca multi au uitat.”

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies