Adi Minune RISCA sa ramana fara masina de lux din cauza declaratiei de avere depusa pe vremea cand era consilier local

Adi Minune risca sa-si piarda bolidul de lux! Tot din pricina faimoasei declaratii de avere pe care a depus-o pe cand era consilier local in comuna Stefanesti.

Vedeti in ce necazuri ii baga pe unii politica! Adi Minune nu poate scapa, in ruptul capului, de problemele cu Agentia Nationala de Integritate. Nici nu va puteti imagina la ce anchete draconice a fost nevoit sa faca fata manelistul pentru o suma infima pentru el, 104 000 de euro.

Averea lui Adi Minune a fost controlata la sange de autoritatiile statului. Pana la urma, avocatul sau a reusit sa-l scoata basma curata. Tocmai cand credea ca totul s-a rezolvat, cosmarul a reinceput! Agentia Nationala de Integritate a atacat decizia luata de Comisia pentru cercetarea Averilor de pe langa Curtea de Apel care i-a dat dreptate lui Adi Minune.

Ce mai urmeaza, numai Dumnezeu stie! Cantaretul spune ca viata sa a devenit un cosmar. A primit chiar si scrisori de amenintare. Scarbit de toate mizerile prin care el si familia lui au trecut, Adi Minune a demisionat din functia de consilier local precum si din cea de membru al Partidului Socialist Democrat. N-a scapat, insa, de probleme.

##VIDEO130645##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies