Adevărul despre relația lui Elicopter cu Iorga: ,,Mă înțeleg cel mai bine cu ea”. Cum au fost surprinși cei doi la premiera filmului lui Selly

Author: Diana Bostan

Elicopter a spus adevărul despre relația cu Iorga

Sursa: Captură Youtube

Adrian Elicopter și Iorga au fost surprinși la avanpremiera filmului de 1 milion de euro al lui Selly. Cei doi influenceri au dezvăluit dacă formează sau nu un cuplu.

Adrian Elicopter și Iorga sunt actori în noul film al lui Selly, care a avut premiera în urmă cu puțin timp. Adrian Elicopter a fost cel care a vorbit despre relația pe care o are cu Iorga, dar și de planurile lui de viitor.

Ce spune Elicopter despre relația cu Iorga

Pe data de 22 aprilie a avut loc avanpremiera celui mai nou film al lui Selly.

La eveniment au luat parte mai multe vedete, dar și actorii care au jucat în această producție, o comedie horror. De la avanpremieră nu au putut lipsi Adrian Elicopter și Iorga, influencerii care au atras atenția prin talentul actoricesc, dar și prin o presupusă idilă ce ar fi luat naștere pe platourile de filmare.

Citește și: Adrian Elicopter și Iorga nu-și mai ascund relația. Cei doi influenceri s-au sărutat pasional sub privirile tuturor. Cum a fost surprins Selly la petrecerea momentului

Adrian Elicopter a dezvăluit pentru Wownews în ce relație se află cu Iorga. Pe data de 6 aprilie, Elicopter și-a serbat ziua de naștere, eveniment la care a fost surprins în timp ce se săruta cu Iorga. Zvonurile unei posibile relații au luat naștere în mediul online, însă Elicopter susține că sunt doar prieteni și că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, influencer-ul susține că acele imagini nu ar fi reale, ci create cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Sunt imagini făcute pe calculator și zvonurile... nu știu de unde au izvorât. Dacă am dat vreun semn, ceva, vreodată, suntem doar prieteni. Dacă era ceva de spus, vă spuneam, dar suntem doar prieteni.Mă înțeleg cel mai bine cu ea”, a declarat Adrian Elicopter, pentru Wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum au fost surprinși Elicopter și Iorga la avanpremiera filmului lui Selly

Deși susțin că sunt doar prieteni, Adrian Elicopter și Iorga au atras toate privirile prin ținutele lor asortate. Iorga a optat pentru o rochie simplă neagră, iar Elicopter pentru un costum negru elegant.

Citește și: Cunoscutul vlogger, Selly, a rămas fără permisul de conducere: Acesta a fost prins conducând cu o viteză de peste 200 de km/h

Întrebat dacă cei doi s-au vorbit pentru a se asorta, Elicopter susține că totul a fost pur întâmplător. „Nu ne-am vorbit, știam cum o să fim îmbrăcați, dar nu ne-am vorbit înainte, așa s-a nimerit”, a spus Adrian Elicopter, pentru sursa menționată anterior.

Vedeta serii, Selly, a dezvăluit faptul că această producție a costat aproximativ un milion de euro, dar că a meritat fiecare bănuț.

Acesta a mărturisit pentru Wownews că este cel mai scump film al său, dar și cel mai bun.

„E cel mai scump pe care l-am făcut, dar e de departe cel mai bun, deci avea sens, avea de ce să fie mai scump. De la început toată lumea a zis că e o idee bună.”, a spus Selly.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!