Selly i-a scris Smarandei cuvinte de iubire pe cer! Spectacol la superlativ cu drone luminoase în București. Cum a arătat totul.

Author: Madalina Maftei
Foto(4)

Selly a aliniat „stelele” pe cer pentru partenera lui Smaranda, căreia i-a oferit cadou un spectacol unic cu drone luminoase chiar de ziua sa. EVSKY Show, alături de Manifesto Agency au transformat momentul special într-un eveniment de neuitat.

În mai puțin de o săptămână, Manifesto Agency și EVSKY Show au reușit să pună la cale o surpriză de proporții la cererea lui Selly.

Dar ceea ce a început ca un moment privat pentru celebrul cuplu a devenit repede un eveniment viral, pe măsură ce imaginile din spectacolul cu drone a luat amploare în mediul online. 

O mulțime de drone sincronizate au fost programate să lumineze cerul cu un joc de culori și forme. Pentru EVSKY Show și Manifesto Agency, aceasta a fost o demonstrație a puterii creativității și a puterii tehnologiei de a conecta oamenii. 

Celebrul creator de conținut Selly i-a făcut cadou iubitei sale un spectacol inedit cu drone. Timp de câteva minute cerul a devenit un spectacol.

Proiectul unic a fost conceput si implementat de EVSKY Show, creația și conceptul aparținând firmei românești, în timp ce coordonarea și planificarea întregului eveniment pentru Selly și Smaranda a fost realizată de Manifesto Agency.

“Pentru Manifesto Agency, orice proiect este special și complex. De când am pornit la drum alături de echipa Evsky Show ne doream să realizam un proiect care să devină viral în Social Media, iar asocierea cu Selly nu e doar o inițiativă firească de comunicare, ci și unul dintre multiplele demersuri ce susțin industria entertainmentului din România”, ne mărturisește Bianca Berchez, Creative Mind & Co-Founder Manifesto Agency.

Cu o zi înainte, echipa tehnică EVSKY și agenția Manifesto alături de Selly au făcut o întreagă simulare a show-ului de drone asigurându-se de felul în care va decurge totul, timp în care vloggerul a pregătit camerele ascunse pentru surpriza Smarandei. În mod obișnuit, pregătirea unui asemenea show de drone durează în jur de trei sau patru săptămâni, însă pentru Selly totul a fost realizat în timp record.

EVSKY a fost fondată în 2020 de Mădălin Preda și Alin Neacșu din dorința de a îmbina tehnologia și creativitatea pentru a putea oferi experiențe de neuitat publicului: „Oamenii s-au săturat de repetiție și monotonie, de acea inovația și creativitatea pot schimba această perspectivă și o pot face mereu unică și surprinzătoare. Evoluția marketingului duce spre un nou trend în care clienții nu mai cauta neapărat servicii wow, ci mai degrabă experiențe de neuitat. Fiecare show creat de EVSKY este unic, personalizat, de aceea avantajul competițional este unul mare, deoarece nu poate fi copiat", a declarat Mădălin Preda – Creative Director & Project Manager EVSKY.

Manifesto Agency este o agenție full service de publicitate și activează pe piață încă din 2016, atunci când Bianca Berchez și Dalia Simion au pus bazele acesteia.  Manifesto Agency oferă o gamă largă de servicii, inclusiv producția de evenimente, PR, comunicare și media, booking și management, dar se axează și pe zona de influencer și celebrity endorsement: “Dacă ne uităm în spate, după aproape 7 ani plini de realizări și provocări, putem spune că ne-am atins mereu obiectivele, atât cele ale agenției, cât și obiectivele clienților și credem că fiecare proiect a fost despre multă creativitate, dar și multă muncă, de aceea suntem mândri să vedem că rezultatele vorbesc de la sine”, a declarat  Dalia Simion Implementation Manager & Co-Founder Manifesto Agency.

Experimentați o nouă dimensiune a artei: spectacolele de lumină cu drone-  ARTA ȘI TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Spectacolele sunt realizate de drone iluminate, sincronizate și coregrafiate astfel încât orice imagine poate fi recreată pe cer printr-un program de modelare 3D ce transformă grafica în comenzi de zbor care sunt apoi comunicate dronelor. Împreună cu o coloana sonoră bine aleasă, dronele transformă întregul eveniment într-o experiență unică, de neegalat și totodată alimentează imaginația publicului și dorința de a vedea noi coregrafii.

Tehnologia fără de care n-ar fi posibil show-ul de lumini cu drone este alcătuită din softul de control EVSKY STUDIO și dronele EVSTAR.

EVSKY STUDIO a fost creat de Mădălin Preda și Alin Neacșu pentru controlul roiurilor de drone echipate cu lumini pentru spectacole de divertisment în interior/exterior.

Dronele EVSTAR se deosebesc de dronele standard printr-o serie de caracteristici unice precum sursa de lumina LED puternică și lipsa camerelor foto. Ele sunt proiectate pentru spectacolele de lumină cu drone, oferind un LED RGB full-color, modul de zbor inteligent și un sistem de poziționare de înaltă precizie. 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Grație experienței profesionale extinse, echipa EVSKY a dezvoltat un sistem scalabil, sigur și eficient care poate fi utilizat de un singur pilot, însă pentru maximă redundanță, un pilot secundar este alocat pentru fiecare zbor. Publicul este în deplina siguranță: „În timpul fazei inițiale de planificare, lucram îndeaproape pentru a identifica zonele cele mai bune pentru decolare, spațiul aerian sigur de zbor și unghiurile optime de vizualizare pentru public.Înainte de fiecare spectacol, echipa EVSKY folosește liste de verificare pentru a se asigura că totul este în ordine: dronele sunt pe deplin operaționale, bateriile sunt încărcate și zona de zbor este liberă.” Alin Neacșu- CTO & Flight Manager EVSKY.

Echipa proiectului:

Din partea clientului – SELLY MEDIA

Andrei Șelaru (Selly)

Diana Brat, Head of Production

Preda Andrei, Editor

 

Din partea furnizorului – EVSKY SHOW

Mădălin Preda, Creative Director & Project Manager

Alin Neacșu, CTO & Flight Manager

Luis Montoya, Designer de mișcare 3D

Kipar Sebastian, Pilot de rezervă

Andrei Neacșu, Tehnician show drone

Din partea agenției – Manifesto Agency

Zi de mare bucurie pentru Andreea Mantea. Fiul ei, David, a împlinit opt ani și a avut parte de o petrecere de neuitat

Bianca Berchez, Creative Mind&Co-Founder Manifesto Agency

Dalia Simion, Implementation Manager&Co-Founder

 

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!