Adevarul despre blestemul banilor nemunciti, sambata, in emisiunea “Asta-i Romania”!

Mihai Ghita

Sambata, 23 noiembrie, de la ora 19.45, Mihai Ghita va asteapta la o noua editie “Asta-i Romania”, la Kanal D.

 

Adevarul despre blestemul banilor nemunciti, sambata, in emisiunea “Asta-i Romania”!
Sambata, 23 noiembrie, de la ora 19.45, Mihai Ghita va asteapta la o noua editie “Asta-i Romania”, la Kanal D. In aceasta saptamana, echipa emisiunii va incerca sa dezlege mitul banilor nemunciti, prezentand povestile triste ale marilor castigatori de la Loto, care din “printi” au ajuns cersetori, la propriu.
“Pare un vis frumos! Sa te culci sarac si sa te trezesti milionar in euro cand singurul efort depus este drumul pana la agentie si cei cativa lei cheltuiti pe un bilet. Dar unora chiar li se implineste acest vis. Din pacate, exista un "blestem" al banilor nemunciti. Iar acest lucru este demonstrat, prin povestile triste ale unor mari castigatori, care au ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta dupa ce au avut conturile burdusite! Cum de-au ajuns de la milionari peste noapte, in cersetori doar intr-o clipa? Specialistii au explicatie logica, ce vine din energia negativa a banului. Un material exploziv, sambata aceasta, la Kanal D”, a spus Mihai Ghita.
Nu ratati, o noua editie “Asta-i Romania” prezentata de Mihai Ghita, sambata, 23 noiembrie, de la ora 19.45, la Kanal D.

In aceasta saptamana, echipa emisiunii va incerca sa dezlege mitul banilor nemunciti, prezentand povestile triste ale marilor castigatori de la Loto, care din “printi” au ajuns cersetori, la propriu.

Pare un vis frumos! Sa te culci sarac si sa te trezesti milionar in euro cand singurul efort depus este drumul pana la agentie si cei cativa lei cheltuiti pe un bilet. Dar unora chiar li se implineste acest vis. Din pacate, exista un "blestem" al banilor nemunciti. Iar acest lucru este demonstrat, prin povestile triste ale unor mari castigatori, care au ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta dupa ce au avut conturile burdusite! Cum de-au ajuns de la milionari peste noapte, in cersetori doar intr-o clipa? Specialistii au explicatie logica, ce vine din energia negativa a banului. Un material exploziv, sambata aceasta, la Kanal D”, a spus Mihai Ghita.

Nu ratati, o noua editie “Asta-i Romania” prezentata de Mihai Ghita, sambata, 23 noiembrie, de la ora 19.45, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate