Adevăratul motiv pentru care Simina divorțează de Alex Zănoagă: "Nu mai simțeam nevoia să ne sărutam, să ne îmbrățișam!"

,
Simina si Alex Zanoaga divorteaza

Simina divorteaza de Alex Zanoaga

[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica a povestit in exclusivitate pentru Online Story despre decizia de a divorta de Alex Zanoaga.


In articol:

Simina Loica a dat detalii în exclusivitate pentru emisiunea online a Corneliei Ionescu, Online Story despre ce se întâmplă cu adevărat intre ea și Alex Zănoagă și cum au ajuns la despărțirea definitiva.

Focoasa bruneta a dezvăluit faptul că mulți oameni deja o judeca pentru faptul că în loc să stea să se vaite și să plângă, Simina prefera să tina capul sus și să nu își plângă de mila. Mai mult, se pare că frumoasa tânără alege să își vadă de viață distrandu-se și zâmbind chiar daca are o mare durere în suflet și chiar a mărturisit că nu vă sta să intre în depresie pentru că atât ea cât și Alex sunt tineri și merita să profite de viață din plin.

Simina Loica, detalii nestiute despre relatia cu Alex Zanoaga. Cum au ajuns la divort

Citeste si: Ștefania, șocată de afirmațiile lui Cristian la adresa ei după despărțire: "I-am trimis mesaj, nu a vrut să vorbească cu mine! I-am dat block"

N-am plâns că ne-am despărțit. Nu asta era visul meu, să mă mărit, să am un copil și apoi să divorțez. Asta m-a durut, nu îmi doream pentru Dominic să ajungem așa. Voiam să avem casa noastră, încă 3 copii, să alerge prin curte. Așa a vrut Dumnezeu. De la Alex am avut ce învață. Nu contează că a fost mai mic cu cinci ani decât mine. Nu pot să garantez că niciodată nu vă mai fi ceva. O să iau totul că atare pentru mine și Dominic.

Simina si Alex Zanoaga divorteaza din cauza neintelegerilor

Simina si Alex Zanoaga au ramas impreuna de dragul copilului

[Sursa foto: Instagram]

După 3-4 luni de când l-am născut pe Dominic au început certurile.

I-a fost greu cu copilul. Tot plângeam amândoi și tot așa. Da, și el plânge. Eu plâng mai mult, dar nu mă bucuram când plângea el. Eu mă încurajam că nu sunt eu nebuna, că asta se întâmplă în mai multe familii. Nu s-a putut. Poate daca nu era Dominic, eram deja despărțiți. 

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, cerință neobișnuită de ziua lui de naștere: "Ai idee cât costă, așa de pe o zi pe alta?!"

Simina Loica: "Nu imi este dor de el!"

Și de Revelion, ne-am certat la fel de tare. Nici nu mai stiu de ce ne-am certat. Nu e de înșelat, nu pot spune unele lucruri din familia mea. Nu pot să spun chiar tot. Au fost unele lucruri mai grave, ceva ce l-a deranjat și pe mine, niste jigniri grave. Am tot tras de relația asta pentru noi și pentru Domi. Noi nu am mai simțit să fim împreună. Nu am simțit că m-a trădat cu alte femei. El respecta o femeie. Putea să stea cu orice femeie lângă el. Aveam încredere. Nu îmi este dor de el. Noi oricum vorbim, suntem prieteni. Nu simt nevoia. Nu simțeam nevoia să ne atingem, să fim îmbrățișați.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Cum s-a filmat Andreea Mantea în toiul dimineții! Vedeta a făcut totul public: „Din cinci în cinci minute”

Studiul care dă speranțe - Un implant ocular revoluţionar din colagen de porc a redat vederea a 14 nevăzători

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iancu Sterp s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită în public! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tânărul frumoasei lui partenere de ziua ei de naștere!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies