ADEVARATUL MOTIV pentru care Meryem Uzerli a renuntat sa mai joace in "Suleyman Magnificul"! VEZI ce i s-a intamplat actritei FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:39

Ziaristii au aflat ce i s-a intamplat cu adevarat actritei care ii dadea viata personajului Hurrem din "Suleyman Magnificul."

 Ziaristii au aruncat pe piata cea mai noua descoperire in legatura cu actrita Meryem Uzerli. Aceasta a parasit acum cateva luni de zile serialul "Suleyman Magnificul" in care juca unul din cele mai importante roluri, fara a da vreo explicatie.

Multi au speculat ca e vorba de salariul prea mic al actritei, iar altii au pus acest lucru pe seama oboselii cronice de care sufera Meryem. Din toate acestea, se pare ca doar o parte este motivul pentru care actrita a renuntat la serial.


Intr-adevar, Meryem trece printr-o depresie cumplita, insa din cauza ca a aflat ca iubitul ei cu care urma sa se casatoareasca, Can Ates a inselat-o.  “Practic, Meryem a aflat ca iubitul ei a inselat-o. Se aflau in vacanta, la Bodrum, cand s-a intamplat asta. Bulversata, Meryem s-a urcat in avion, a plecat in Germania si odata ajunsa acolo i-a dat mobilul tatalui ei si a taiat orice punte de comunicare cu prietenii si colegii”, a declarat un prieten al roscatei, citat de enational.ro.


 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies