Adevăratul motiv pentru care Carmen de la Sălciua nu a suflat o vorbă despre nunta cu Marian Corcheș: "Cel mai rău lucru în viață este să povestești despre planurile tale!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 oct 2022, 14:27

Carmen de la Salciua a facut nunta intr-o discretie totala

Sursa: Instagram

Carmen de la Salciua nu a vrut sa dea niciun detaliu referitor la nunta ei cu Marian Corches inainte de marele eveniment.

Cântăreață și-a unit destinul cu cel al lui Marian Corcheș, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire și cu care și-a întemeiat o familie.

Însă, mulți au fost luați prin surprindere de vestea că cei doi se căsătoresc, artista făcând publica informația chiar în ziua cea mare. Nu s-a știut absolut nimic, niciun detaliu, iar despre petrecere sau invitați sau nași, cu atât mai puțin, Carmen alegând să fie foarte discreta în ce privește acest aspect al vieții sale.

De ce Carmen de la Salciua nu a spus despre nunta inainte de eveniment

Citeste si: Exclusiv! Cat costă cazarea pe trei nopți la resortul de lux unde s-au cazat Carmen de la Salciua și Marian Corcheș. Este unul dintre cele mai exclusiviste din lume

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

Iar motivul l-a dezvăluit abia după câteva zile de la nunta când ea și soțul ei se afla deja în luna de miere, în Republica Dominicana.

Cântăreață a publicat un video pe InstaStory în care a explicat motivul pentru care nu a vrut să spună nimic despre nunta: "Cel mai rău lucru pe care poți să îl faci în viață este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și care niciodată nu o vor face și bineînțeles unii au talentul de a strica tot ce este frumos, de asta am ales să îmi fac nunta într-o mare discreție pentru că citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante.

Carmen de la Salciua, mesaj pentru hateri

Citeste si: De ce s-a măritat Carmen de la Sălciua pe repede înainte și unde a plecat împreună cu soțul ei imediat după nuntă

Oamenii au uitat cu totul de bunătate. Se pare că citind unele comentarii mi-am dat seama că trăim într-o mare jungla. Ți-e teama să mai postezi, ți-e teama de orice. Oamenilor, fiți mai buni! Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici d epe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și liniștiți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oameni cu adevărat alaturi de noi, au lașat foarte multe comentarii frumoase, vreau să le mulțumesc din suflet pentru că în ciuda faptului că nu au nicio obligație au scris cuvinte frumoase!", a mai spus Carmen de la Sălciua din Punta Cana.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies