Adevarata relatie dintre Roxana de la "Puterea dragostei" si Hamude. Un mesaj neasteptat a scos totul la iveala

In Gala din aceasta saptamana, Hamude a fost eliminat din casa "Puterea dragostei".

Cat timp s-a aflat in show-ul matrimonial "Puterea dragostei", difuzat pe Kanal D, Hamude s-a dovedit a fi un concurent exemplu. Cu o atitudine calma, impaciuitoare, gata mereu sa sara in ajutorul celorlalti, Hamude a petrecut in casa iubirii, alaturi de ceilalti concurenti, momente de neuitat. Cu toate acestea, clipa eliminarii sale a sosit, iar in Gala de sambata, Hamude a parasit competitia.

Citeste si: [Video] Rocsana Marcu, in patul celui mai sexy concurent de la "Puterea dragostei"

Pe toata perioada in care s-a aflat in competitie, tanarul nu a reusit sa formeze un cuplu cu nicio fata. S-a inteles bine cu toate datorita maturitatii, caracterului, dar si a fizicului impunator - lucuri care le-au atras pe reprezentantele sexului frumos ca un magnet, inca de la sosirea in casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Ce facea Roxana de la "Puterea dragostei", pe podea, intr-o asemenea pozitie? Poza care i-a UIMIT pe fani

Daca anumite fete l-au banuit pe Hamude de falsitate si nu au putut stabili o conexiune cu el, nu se poate spune acest lucru si despre Roxana. Controversata Roxana  a avut, pe parcursul emisiunii, o relatie speciala de prietenie cu Hamude, cei doi intelegandu-se de minune si incurajandu-se reciproc la nevoie.

Roxana a fost dezamagita ca el a trebuit sa paraseasca casa iubirii, dar continua sa il sustina si spera ca se va intoarce. Dovada este masajul transmis in urma eliminarii in care vorbeste despre el intr-un mod extrem de frumos.

Citeste si: Foto Bolidul de lux al lui Alex de la "Puterea dragostei" atrage femeile ca un magnet! Uite ce mașina de fițe are

"A plecat un om corect, un om care tine cu dreptatea întotdeauna, un om cald si bun cu suflet curat 😎💪🏾💎" - este mesajul Roxanei dupa eliminarea lui Hamude.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

A plecat un om corect,un om care tine cu dreptatea întotdeauna,un om cald și bun cu suflet curat😎💪🏾💎

A post shared by Buzoiu Roxana (@roxanabuzoiu) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies