Adem, de la extaz la agonie! Ce se intampla astazi in serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D

Reuniune inedita in familia Boran. Cu totii s-au reunit, pentru prima data, sub acelasi acoperis, ca o adevarata familie.

Invitatul – surpriza, Adem Boran, a avut parte de toata atentia si dragostea fratilor sai, dar s-a bucurat si de atentia Esmei Boran. Cuplurile Faruk-Sureyya si Fikret-Ipek au parte de bucurii nemarginite. Primii afla ca vor deveni parintii unei fetite, iar Fikret si Ipek sunt in culmea fericirii cand afla ca fetita lor, Ada se va vindeca de crunta boala care ii ameninta viata.

Osman are probleme serioase in relatia cu Burcu. Nesigura pe sentimentele lui logodnicului ei, Burcu decide sa rupa relatia cu Osman. 

Esma are parte de o surpriza neplacuta din partea lui Kiymet insa, datorita lui Garip, femeia reuseste sa treaca rapid peste dezamagirea pricinuita de prietena ei. 

La scurt timp dupa reuniunea familiei Boran, Adem descopera un lucru ingrozitor planuit, in detaliu, de Faruk. Adem “revine cu picioarele pe pamant” si jura razbunare familiei care i-a pricinuit atat de multa suferinta. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate