Adelina Pestritu, PASIONATA de masini si motoare! Vezi ce modele prefera VIDEO

Adelina Pestritu, PASIONATA de masini si motoare! Vezi ce modele prefera VIDEO

Salonul Auto Moto si-a deschis portile – intre 3 si 7 aprilie, in Piata Constitutiei.

5 zile de gala va asteapta cu surprize pregatite cu mare atentie de catre organizatori.

 

"Evenimentul a inceput de ieri. Sunt 5 zile de foc, 5 zile in care toata Romania s-a oprit in jurul celui mai important eveniment din domeniul auto-moto, este vorba de Salonul Auto Moto, la kilometrul 0 al Romaniei, in Piata Constitutiei. Pe langa cele 21 de branduri aduse de dealerii auto si multele branduri aduse de dealerii moto, avem expozitie de accesorii. Avem o scena pe care vor incanta publicul peste 50 de artisti romani. Avem simulatoare de Formula 1 gratuite pentru toti vizitatorii", a declarat Alin Caraman, organizatorul evenimentului.

 

El a adaugat ca sambata si duminica surprizele vor fi si mai mari.

 

"Le recomand celor care vor sa vina astazi sau maine, pentru ca deja de sambata si duminica va fi un buluc extraordinar. Vom opri si circulatia pe Bulevardul Libertatii si Bulevardul Unirii. Bulevardul Libertatii va fi o scena unde peste 100 de masini deosebite, tunate, de epoca, masini scumpe se vor intrece pentru premii consistente. De asemenea motociclistii vor intra gratuit daca vin pe motoare. In plus, in zona din fata Casei Poporului va fi un karting gratuit pentru toti vizitatorii", a adaugat el.

 

Prezenta la eveniment, Adelina Pestritu a vorbit despre pasiunea ei pentru motoare. Ce modele prefera aflati din materialul video atasat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate