Adelina Pestritu merge la psiholog: "Stau cate trei ore acolo! Nu vreau sa ma mai intorc in trecut"

Adelina Pestritu merge la psiholog: Merg saptamanal si stau cate trei ore acolo! Nu vreau sa ma mai intorc in trecut

Adelina Pestritu a fost invitata in emisiunea WOWbiz, unde a vorbit despre zvonurile conform carora ar merge la psiholog.

Adelina a spus ca merge la psiholog de placere, mai ales ca este un prieten bun. "La psiholog merg de drag. Nu trebuie sa ai o problema grava. E prietenul meu foarte bun. Stam foarte mult de vorba. Terapia este de o ora, noi stam 3 ore. Dani Ioanitescu il cheama, mi-a fost recomandat de nasul meu si ii multumesc pentru asta. Chiar m-a facut sa imi dau seama de niste lucruri care ma macinau, dar nu stiam cum sa reactionez.", a povestit vedeta.

 

"Eu merg la nasii mei in vizita, am stat de vorba, le-am zis ca ma simt nelinistita, dar nu dintr-un punct de vedere anume. Eram agitata. El m-a ajutat sa imi dau seama de niste probleme care ma macinau si nu stiam ce trebuie sa fac", a spus Adelina.

 

"Eu merg la psiholog de patru luni de zile. Tocmai ca nu eram cu Liviu. Merg pentru ca ma ajuta foarte mult. Aveam nevoie de o persoana care sa ma asculte. Merg saptamanal. A dat rezultate si m-a ajutat foarte mult sa ma faca sa nu ma intereseze atat de mult lucrurile materiale. Noi muncim atat de mult zilnic. M-a ajutat sa ma indrept spre partea spirituala. M-a invatat cum sa ma relaxez. Mi-a spus sa fac lucruri care imi fac mie placere. M-a invatat sa am grija de mine si de sufletul meu pentru ca este cel mai important", a marturisit vedeta.

 

Adelinei Pestritu nu ii place striptease-ul masculin

 

Adelina Pestritu nu este pregatita pentru o noua relatie: "Momentan nici nu ma gandesc la asta"

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate