Adelina Pestritu, FASCINATA de personajul HURREM din "Suleyman Magnificul": "Este o femeie puternica in toate sensurile"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Adelina Pestritu este un mare fan al serialului "Suleyman Magnificul" si mai ales al personajului Hurrem.

 Adelina Pestritu si-a ales un model in viata demn de toate aprecierile. Frumoasa prezentatoare este o mare fana a sultanei Hurrem din toate punctele de vedere. Bruneta o admira pentru calitatile ei ca mama, femeie si sotie:  “Hurrem este ceea ce inseamna o femeie puternica in toate sensurile: isi apara casnicia, copiii si face orice sacrificiu ca barbatul sa fie numai al ei.”

“Imi doresc foarte mult sa vizitez Istanbul, mai ales ca “Suleyman Magnificul” este serialul meu preferat care ma inspira.
Mi-as dori ca si femeile din Romania sa aiba o asemenea personalitate si inteligenta ca Hurrem de a-i face pe barbati sa inteleaga ca sentimentul de iubire nu poate fi impartit sau cumparat. Este o femeie puternica si noi toate ar trebui sa avem de invatat de la ea.”  (sursa wowbiz.ro   )

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies