Adelina Damian

Author: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 09:55
Adelina Damian survivor Foto(5)
Adelina Damian Survivor Romania 2021

Adelina Damian a acceptat provocarea Survivor România 2021 și a intrat în competiție ca parte din echipa Războinicilor.

Noi concurenți au intrat în competiția Survivor România! Printre cei care vor face parte din Echipa Războinicilor  în acest al doilea sezon de competiție se numără și Adelina Damian.

Tânăra nu va lăsa niciun obstacol să îi stea în cale în lupta pentru marele premiu.  

UPDATE: Adelina Damian a părăsit competiția Survivor România 2021 în consiliul de eliminare de duminică, 6 iunie 2021. Concurenta din echipa Războinicilor a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că nu a mai putut continua lupta pe traseele din Republica Dominicană.

CV Adelina Damian. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

În viaţa de zi cu zi Adelina Damian este antreprenor, interpret și compozitor. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a reușit să se facă remarcată la castingul pentru Survivor România 2021, fiind o fire activă. Este originară din Galați și în ciuda faptului că nu practică vreun sport de performanță este mai mult decât pregătită să facă față cu succes competiției.

În ceea ce privește cariera ei muzicală, Adelina a debutat alaturi de băieții din trupa Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a sustinut o serie de concerte. 

Date Biografice Adelina Damian

Vârstă: 28 de ani

Echipă: Războinicii

Prima piesa compus si interpretata integral de artista este "Haya”. Adelina se autocaracterizeaza ca fiind o persoană activa, în ciuda faptului că nu a practicat un sport de peformanta.

Ea se antrenează constant si este foare pasionată de competitiile de tenis pe plaja.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Adelina Damian are un motiv special pentru care a ales să participe la Survivor România. Ea spune că o motivație puternică a fost și dorința ei de a-și face bunicii mândrii de nepoata lor.

"Simt oamenii foarte bine, in situatii de criza ma calmez si gasesc solutii astfel incat sa fie bine pentru toata lumea. Nu sunt cea mai buna sportiva, dar sunt indemanatica, competitiva. Sunt convinsa ca va fi bine si ma voi bucura de aceasta experienta.  <Survivor Romania> este printre putinele emisiunii in care te arati asa cum esti", a declarat Adelina Damian despre intrarea ei în competiția Survivor Romania 2021.

Adelina este de puțin timp în competiție și încă se acomodează cu viața din junglă. Războinica luptă cu toate forțele pentru a nu-și dezamăgi colegii și încearcă din răsputeri să aducă puncte valoroase echipei sale.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Adelina Damian pe Instagram?

Adelina Damian este activă şi în mediul online unde audiența ei numeroasă ar putea chiar să o ridice la statutul de influencer. Pe Instagram, concurenta de la Survivor România, sezonul 2, are peste 17.700 de urmăritori. Pe contrul de socializare, Adelina împărtăşeşte fotografii din călătoriile sale, de la diverse filmări, cu familia, dar și postări în care își exprimă pasiunea pentru modă și machiaj.

Adelina Damian

Citeste si: Starlin si-a vazut visul cu ochii! Fostul Razboinic s-a intalnit cu tatal lui dupa sase ani. Imaginea emotionanta cu cei doi

Citeste si: Mellina, declarație neașteptată: „Da, am o relație cu Musty, recunosc!” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies