Acuzații grave după ce un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță. Tatăl copilului decedat: „Prima salvare a stat cu băiatul în pădure şi a aşteptat...”

,
Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță în timp ce era transportat la spital
Un copil de trei ani și jumătate a murit în ambulanță în timp ce era transportat la spital[Sursa foto: Instagram]

Tatăl unui copil în vârstă de trei ani și jumătate face acuzații grave după ce micuțul a murit în ambulanță. Ce s-ar fi întâmplat pe drum și ce a stârnit revolta bărbatului?


In articol:

Un copil de trei ani și jumătate a murit în noaptea de miercuri spre joi într-o ambulanță, în timp ce era transportat la spital. În acest caz, autorităţile sanitare din Botoşani au declanşat o anchetă pentru a vedea cum s-au petrecut lucrurile.

Ce acuzații face tatăl copilului?

Ce s-a aflat după ce un băiețel de trei ani și jumătate a murit într-o ambulanță? Tatăl copilului face acuzații grave

Familia unui băiețel în vârstă de trei ani și jumătate a solicitat intervenția medicilor după ce micuțul ar fi prezentat simptomele unei răceli. Micuțul „ar fi scuipat sânge”, iar la scurt timp după intervenția cadrelor medicale din ambulanță, acesta ar fi intrat în stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul.

„A fost o solicitare pentru ambulanţă pentru un copil de trei ani şi jumătate care din declaraţia părinţilor ar fi scuipat sânge, ar fi avut sânge la nivelul gurii. S-a trimis ambulanţa cu asistent. S-au început manevrele de resuscitare şi s-a solicitat ambulanţa cu medic, care s-a deplasat la faţa locului. Când a ajuns medicul, pacientul era în asistolie, fără ritm cardiac, fără respiraţie. A fost intubat, s-au continuat manevrele de resuscitare şi s-au deplasat către spital.

Pe tot parcursul transportului, pacientul nu a prezentat niciun semn de revenire, motiv pentru care după 50 de minte s-a declarat decesul.”, a afirmat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăliţei, potrivit digi24.ro.

După ce băiețelul în vârstă de trei ani și jumătate și-a pierdut viața, tatăl acestuia a făcut mai multe acuzații grave. Bărbatul este nemulțumit de faptul că prima ambulanță care l-a preluat pe micuț nu avea medic și abia ulterior copilul a fost consultat de un specialist, în momentul în care era deja în stop cardio-respirator.

Tatăl băiețelului de trei ani și jumătate este convins că micuțul ar fi putut fi salvat dacă la fața locului s-ar fi deplasat un echipaj cu medic. 

Citeste si: Incident fara precedent la sediul PSD! A sosit ambulanta de urgenta! O femeie a fost ranita

„E nemulţumirea mea că a venit prima salvare şi a stat cu băiatul în pădure şi a aşteptat a doua salvare cu medicul.

Asta e nemulţumirea. De ce nu a plecat medicul direct după băiat cu prima salvare? Îi era frică să iasă în frig afară? Asta mă deranjează.(...) Intru în tribunal cu ei. Mă duc să vorbesc cu avocatul.”, a spus tatăl băiețelului decedat în ambulanță, potrivit digi24.ro.

Tatăl băiețelului decedat este nemulțumit de faptul că micuțul nu a fost consultat din primul moment de un medic
Tatăl băiețelului decedat este nemulțumit de faptul că micuțul nu a fost consultat din primul moment de un medic[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: O femeie in varsta de 19 ani, infectata cu noul coronavirus, a fost violata de paramedic, in ambulanta!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tragedie infioratoare la Arad: o femeie insarcinata, infectata cu coronavirus a murit in ambulanta

VIDEO Nicuşor Dan, la şedinţa de buget: Este un buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Un elev de clasa a doua a murit în timpul orelor! Care este cauza decesului

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident tragic! Mașina în care se aflau a fost strivită de tren

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies