Acuzatii extrem de grave la adresa unui participant! Iata ce detalii socante au iesit la iveala despre acesta si cum a reactionat concurentul

Dezvaluirile au bulversat auditoriul si au incins spiritele in platou.

Cel care a fost pus la zid a fost Bogdan, care a primit din partea unui asa-zis prieten cele mai crunte acuzatii. Barbatul care a intervenit in emisiune pentru a striga in gura mare ca Bogdan ii este dator cu o suma mare de bani si ca evita pe cat posibil sa ii returneze banii.
"I-am imprumutat niste bani, pentru ca trebuia sa plece in Ungaria, sa cunoasca o fata! Te-am cautat si acasa! Tu ai mai multe fete! Si-a batut joc de fata aia, spune de ce te-ai mutat din oras! De aia a plecat Bogdan din Oradea! E dator la toata lumea!", a spus prietenul lui bogdan.

Pe de alta parte, Bogdan a incercat sa tina piept valului de acuzatii si sa explice cum au stat de fapt lucrurile. Acesta a recunoscut ca ii este dator fostului sau prieten insa nu are de gand sa ii returneze banii, deoarece a fost acesta i-a furat iubita, mai tarziu. Iata cum a decurs dicutia celor doi si la ce concluzie s-a ajuns:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate