Aceste 4 vise sunt semne ca relatia ta de iubire nu functioneaza, spun psihologii

Author: B.M.
Actualizat: 11 feb 2020, 13:59
vise

Pentru ca sunt o prelungire a constiintei noastre, visele ne pot da indicii importante despre problemele de cuplu pe care preferam sa le negam in viata de zi cu zi.

Somnul e foarte important pentru starea ta generala de bine si chiar pentru relatia cu partenerul. Atunci cand te odihnesti suficient, esti mai toleranta si mai buna cu cei pe care ii iubesti. Inevitabil, atunci cand dormi visezi…, chiar daca nu-ti amintesti intotdeauna. Visele sunt modul creierului nostru de a elibera tensiunea acumulata pe parcursul zilei si chiar de a rezolva dileme inconstiente pe care nu le putem accesa in starea constienta, spun psihologii.

Tocmai de aceea, visele acelea ciudate cu care te confrunti nu sunt intamplatoare, ci reprezinta semnale de alarma care iti scapa in timpul zilei.

Aceste patru tipuri de vise sunt legate strict de relatia ta cu partenerul si fac referire la greutatile prin care trece relatia voastra, spun expertii.

Vise cu caini

  1. Caini

„De-a lungul studiilor mele, am ajuns la concluzia ca visele care dezvaluie cele mai multe lucruri despre relatia noastra de cuplu sunt cele cu caini”, spune terapeutul Lauri Quinn

Loewenberg. „Fie ca e catelul pe care-l ai acum, cel pe care-l aveai cand erai mica sau unul pe care nu-l cunosti, acest animal reprezinta loialitatea intr-o relatie romantica, dar si empatia, parteneriatul si prietenia. Pentru ca acestea sunt calitatile pe care le atribuim cainilor”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Loewenberg crede ca felul in care se comporta un catel in visul tau iti da detalii despre starea relatiei.

Un catel bolnav, ranit sau pe moarte sugereaza faptul ca relatia ta nu e OK si ca are nevoie de atentie. Specialistul sugereaza sa te intrebi daca relatia merita salvata. Si daca da, ce poti face pentru a o vindeca?

Citeste continuarea pe  andreearaicu.ro

 

Taguri:

Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!