Accident teribil în Constanța! Trei oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț

Autor: Lavinia Medrea

Trei oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț

Sursa: Observator News/Canva - colaj Kanal D

Un accident groaznic a avut loc pe DJ222, între localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu, în Constanța. Un șofer și cei doi pasageri au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț.

Mașina s-a făcut țăndări în urma accidentului violent. Șoferul nu a ținut cont de viteza legală într-o curbă și s-a răsturnat în șanț din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Trei oameni au murit după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț

Polițiștii au găsit trei persoane moarte în mașina răsturnată. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victime în afară de a le constata decesul. 

Citește și: Cum a ajuns un șofer să fie blocat între fiarele mașinii în Satu Mare. Acesta a refuzat să fie dus la spital

Victimele sunt toate de sex masculin și au vârste cuprinse între 31- 43 de ani și niciunul dintre ei nu purta centură de siguranţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs accidentul.

S-a deschis dosar de cercetare penală în cauză.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este șoferul care a fugit de Poliție și i-a rupt piciorul unui pieton

Un șofer din Galați a fost urmărit de Poliție după ce a alimentat la o benzinărie și a plecat fără să plătească. Pe lângă asta, șoferul nu avea nici permis, iar plăcuțele de înmatriculare erau false. În timp ce fugea de oamenii legii, șoferul a dat peste un pieton aflat pe trotuar, care și-a pierdut piciorul în urma impactului.

Citește și: Cine este tânărul în vârstă de 22 de ani, care a dispărut în lacul Colibița din Bistrița-Năsăud. Băiatul a fost lăsat de prietenii lui în urmă

Șoferul fugar avea 27 de ani și era din Galaţi. După ce a oprit la o benzinărie din Râmnicu Sărat și a alimentat maşina, a fugit fără să achite. Personalul benzinăriei a apelat la 112, iar polițiștii au încercat să-l oprească dar n-au reușit, pentru că fugarul nu oprea. După ce polițiștii au plecat în urmărirea lui, șoferul a pierdut controlul mașinii în localitatea Rubla, ajungând pe trotuar, unde a dat peste un pieton.

Polițistul care era pe urmele lui a frânat brusc și a ajuns într-un cap de pod. 

„Conducătorul auto a fost verificat, reieșind că acesta nu deținea permis de conducere, mai mult decât atât, autoturismul era radiat, fiind înmatriculat în Germania, în prezent, având aplicate numere de înmatriculare false”, a declarat Silviu Dinu, purtător de cuvânt Poliția Rutieră Buzău.   

Atât polițistul cât și pietonul lovit au ajuns la spital, iar bărbatul aflat pe trotuar a rămas fără un picior în urma impactului puternic.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!