Accident teribil în Buzău! O mamă și cei doi copii, la un pas să-și piardă viața, după ce au traversat strada neregulamentar

Author: Lavinia Medrea

Accident teribil în Buzău! O mamă și cei doi copii, la un pas să-și piardă viața, după ce au traversat strada neregulamentar

Sursa: PixaBay

O mamă din Buzău și cei doi copii au fost la un pas să-și piardă viața după ce au traversat neregulamentar strada, iar mașina care venea înspre ei nu i-a mai putut evita.

O mamă în vârstă de 30 de ani și cei doi copii ai săi în vârstă de doi și șase ani au fost spulberați de o mașină în timp ce traversau șoseaua de centură a Buzăului, în mod neregulamentar.

O mamă și cei doi copii, la un pas să-și piardă viața după ce au traversat neregulamentar

Femeia își ținea mezinul în brațe atunci când a decis să treacă strada neregulamentar. Din nefericire, o mașină venea cu viteză spre ei în acel moment, astfel că impactul a fost de neevitat.

Locatarii nu au fost surprinși de gestul femeii, deoarece nu există o pasarelă sau un loc special amenajat prin care pietonii să poată traversa în acea zonă.

Citeste si: Mașina s-a despicat, pur și simplu, în două. Momentul cumplit al accidentului din Cluj, în care Bogdan şi-a pierdut viaţa, surprins de camere

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Martorii s-au speriat teribil când a avut loc accidentul, care ar fi putut curma cele trei vieți.

„A trecut un șofer, nu e lumină, nu este iluminat, separatoare sunt, ce sa vadă bietul șofer. Nu vede nimic. Au sărit, au trecut, n-au știut, copii. N-am avut curajul să ma duc să văd, n-am avut. Trecere nu există, o pasarelă nu există, sesizări am făcut, nu răspunde nimeni.”, a declarat un localnic, potrivit  Observator

Cei trei au scăpat doar cu leziuni

Din fericire, după ce mașina i-a spulberat, mama și cei doi copii au supraviețuit, dar au ajuns de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Buzău cu răni grave.

Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena  a fost internată de urgență în spital

Citeste si: De ce afecțiune suferea Georgiana, femeia care a murit pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. Aceasta s-a stins din viață la spital

„Adultul în vârsta de aproximativ 30 de ani, femeie, este inconștientă cu politraumatism, prezentând leziuni la nivelul capului, toracelui și membrului drept. Un copil de aproximativ șase ani prezintă și el leziuni la nivelul capului. Și încă un copilaș de aproximativ doi ani de zile, cu stare generală grava, cu un traumatism grav.”, a transmis Adrian Zoican, medic UPU Buzău.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Se fac cercetări pentru găsi exact circumstanțele accidentului. 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies