Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc. Nu există supraviețuitori - Video

,
Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc

Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc

[Sursa foto: Captură video]

Două avioane de acrobație s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în timpul unui spectacol aviatic. Din nefericire nu există supravițuitori.

Momentul în care cele două avioane se ciocnesc au fost surprinse de participanții la eveniment. În imagini se observă cum cele două aeronave care execută mai multe manevre de acrobație se lovesc.

Citeste si: Momentul în care un pasager încearcă să spargă un geam într-un avion- Video

Două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit

Două avioane de acrobație s-au prăbușit în timpul unui spectacol aviatic. Tragedia s-a produs în Germania și se pare că piloții ambelor aeronave au murit pe loc.

Cele două aeronave au căzut la doar 150 de metri de mai multe clădiri rezidențiale. Oamenii au chemat salvatorii, la însă din păcate echipajele ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi piloți.

„Trei avioane au zburat împreună, unul probabil a aterizat. Celelalte două au mai zburat o vreme. Apoi au coborât brusc și au dispărut. La scurt timp după aceea am văzut uriașul nor de fum! ”, este mesajul postat pe Facebook al unui martor.

„Locuim la doar 250 de metri de locul accidentului și am observat manevra de zbor și accidentul în direct, în aer. Încă mi se pare ireal. Am văzut apoi cum ambele avioane s-au ciocnit în aer și apoi, după câteva secunde, a urmat impactul. Incredibil!”, a declarat un alt martor.

 

Un avion s-a prăbușit în Suceava- Doi bărbați au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Suceava, pe 11 septembrie, două persoane pierzându-şi viaţa. Ancheta a fost preluată de către organele abilitate.

Potrivit presei locale, omul de afaceri care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic este fratele fostului ministru al Educaţiei, Cristian Domniţei. Presa locală din Suceava anunţă că omul de afaceri care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic este fratele fostului ministru al Educaţiei, Cristian Domniţei.

Conform jurnaliştilor locali de la mai multe publicaţii, Bogdan Adomniţei avea 42 de ani, era de profesie arhitect iar aeronava care s-a prăbuşit îi aparţinea fiind recent cumpărată. 

Alături de el se afla un instructor de zbor din judeţ, care a lucrat ca pilot de linie dar şi în aviaţia militară.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Suceava! Doi bărbați au murit. Cine este omul de afaceri care și-a pierdut viața

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum își pot recupera mai ușor banii pe bilete românii care au zboruri anulate la Blue Air

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Cum își pot recupera mai ușor banii pe bilete românii care au zboruri anulate la Blue Air

Un avion s-a prăbușit în Suceava! Doi bărbați au murit. Cine este omul de afaceri care și-a pierdut viața

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies