ACCIDENT PE DN1: Doua persoane au ramas incarcerate, iar traficul este blocat pe un sens

ACCIDENT PE DN1: Doua persoane au ramas incarcerate, iar traficul este blocat pe un sens

Doua persoane au ramas incarcerate, marti dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN1, in zona localitatii prahovene Movila Vulpii, dupa ce doua masini s-au ciocnit, circulatia fiind blocata pe sensul de mers Brasov-Ploiesti, unde s-au format coloane de masini pe o distanta de trei kilometri.

Potrivit primelor informatii, doua autoturisme s-au izbit frontal, in urma impactului una dintre masini, o limuzina BMW, fiind aruncata in afara carosabilului, pe câmp.

Cealalta masina a ramas pe sosea, blocând complet sensul Brasov-Ploiesti. Doua persoane din masina aflata pe carosabil au ramas incarcerate, iar la ora transmiterii acestei stiri echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova incearca sa le scoata din masina.

Deocamdata nu se stie cât de grava este starea lor sau daca printre victime sunt si morti. Pe sensul de mers Brasov-Ploiesti s-au format coloane de masini care se intind pe aproximativ trei kilometri, traficul fiind complet blocat de ambulantele care intervin la locul accidentului. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate