Accident extrem de grav pe Autostrada A1, între două autoturisme și două TIR-uri. Cinci persoane și-au pierdut viața

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2023, 15:24

Carambol pe Autostrada A1. Cinci persoane și-au pierdut viața

Sursa: PixaBay

Un accident grav a avut loc marți pe Autostrada A1, în sensul de mers spre București. Patru mașini au fost implicate, printre care două autoturisme și două TIR-uri. Din nefericire, cinci persoane și-au pierdut viața.

În această dimineață, un accident grav  care a dus la moartea a cinci persoane a avut loc pe Autostrada A1 București- Pitești, la km 17, în sensul de mers spre București.

Două autoturisme și două TIR-uri au fost implicate.

Cinci persoane decedate după un carambol pe A1

Scenele dezastrului sunt cutremurătoare, unul dintre autoturisme fiind de-a dreptul distrus. 

Citește și: Avocații lui Mario Iorgulescu vin cu noi declarații: „Mario n-a fost vinovat!” Cazul tânărului a fost redeschis

Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două TIR-uri, iar autoritățile nu au avut deloc un acces ușor pentru a le scoate.

Procedura fiind una extrem de dificilă, echipe ale ISU București Ilfov și ISU Giurgiu au intervenit pentru descarcerarea victimelor.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Î n autoturismul de culoare albastru a fost o persoană încarcerată. În TIR-ul de culoare galben a fost găsit șoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conștient. În TIR-ul gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale.  Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane ”, a transmis ISU București.

Operațiune de salvare a persoanelor încarcerate

Accidentul a fost unul atât de grav, încât majoritatea victimelor au rămas încarcerate. Ajutoarele au intervenit imediat la fața locului, însă pentru persoanele aflate în vehiculul prins între cele două autotrenuri, din care nu a mai rămas nimic, nu s-a mai putut face nimic. Medicii au fost nevoiți să constate decesul chiar la fața locului. 

Cine este românul care a murit pe autostrada Sebeș-Deva. Andrei era șofer de TIR și avea doi copii

Citește și: Conversație halucinantă între Vlad Pascu și mama lui „Mă doare și pe mine tot în cot” La cine a apelat Miruna Pascu pentru a-și scăpa fiul de închisoare?

Un elicopter SMURD a ajuns și el la fața locului, pentru a prelua una dintre victime. 

Traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A1 mai mult timp.

 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”