Accident cu cinci persoane în Vaslui! Mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod și a fost făcută praf

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mar 2024, 11:05

Un accident grav a avut loc azi dimineață, 16 martie, în Vaslui

Sursa: Facebook Informatii Agricole

Un accident teribil a avut loc în județul Vaslui! Una dintre victime a intrat în comă iar alta și-a pierdut un picior după impactul puternic.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au transmis că au fost implicate cinci persoane cu vârste cuprinse între 17- 21 de ani în accidentul cumplit.

Accident cu cinci persoane în Vaslui

În cazul accidentului care a avut loc azi-dimineață, 16 martie 2024, în județul Vaslui, secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor.

Au fost alocate, de asemenea, și două salvări de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean la locul accidentului.

Citește și: S-a filmat în timp ce făcea accident cu mașina la peste 140 km/h, pentru un prieten. Tânărul de doar 18 ani, din Argeș, nu avea permis de conducere

Impactul s-a produs din cauza faptului că șoferul conducea imprudent, cu o viteză excesivă, astfel că s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat, părăsind carosabilul, relatează Antena 3 CNN.

O victimă a intrat în comă, iar alta și-a pierdut piciorul

În cazul accidentului produs în Vaslui, poliția a întocmit un dosar de cercetare penală în vederea stabilirii circumstanțelor în care a avut loc impactul. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Accident rutier cumplit pe o șosea din Giurgiu. O tânără de 19 ani a murit pe loc și alte trei persoane au fost rănite

Una dintre cele cinci victime a intrat în comă, iar alta și-a pierdut un picior la doar 21 de ani, în urma impactului puternic.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului.

La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, semi-inconștientă și cu răni foarte grave.

Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor.

Ulterior, patru dintre victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență”, a declarat ISU Vaslui.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!