Accident bizar la o școală recent renovată din Giurgiu! Tavanul a căzut peste noapte!

Author: Denisa Avram
Actualizat: 22 iul 2022, 20:15
La o scoala din Giurgiu, tavanul s-a prabusit peste noapte

Tavanul unei clase din cadrul școalii Stolnicul Constantin Cantacuzino, judeţul Giurgiu, s-a prăbuşit, în ciuda renovării recente.

Elevii şi personalul unei şcoli din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu au fost aproape de tragedie după ce tavanul unei săli de clasă s-a prăbuşit. Norocul a făcut ca incidentul să se petreacă pe timp de noapte, atunci când nu se afla nimeni în sala de curs, altfel elevii şi cadrele didactice ar fi putut fi răniţi. 

Tavan prăbuşit la o şcoală din judeţul Giurgiu

Tavanul unei clase din școala Stolnicul Constantin Cantacuzino, comuna Isvoarele, s-a prăbușit  în timpul nopții de miercuri spre joi, 18 martie. Un cadrul didactic a semnalat joi, pe pagina sa personală de Facebook. Este vorba despre Mihaela Murgoci, profesor de istorie la şcoala din județul Giurgiu, potrivit HotNews.

Femeia a declarat că școala a fost renovată de curând, însă lucrările au fost făcute în „bătaie de joc”.

„Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte”, a scris Mihaela Murgoci, pe Facebook.

Citeste si: Relații intime între elevi minori, în toaleta unei școli, în Călărași! Cum ar fi încercat conducerea școlii să mușamalizeze cazul

Care a fost cauza incidentului

Lucrările de renovare au început în urmă cu 2 ani.

Potrivit Mihaelei Murgoci, școala a fost vizitată de primar chiar în urmă cu o săptămână. Ea este de părere că firma care a executat lucrările a făcut o treabă de mântuială, fapt ce a dus la acest incident. Profesoara a afirmat că până şi gresia din instituţia de învăţământ este pusă strâmb.

Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze.

Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, a completat Mihaela Murgoci, citată de libertatea.ro.

Citeste si: Tragedie intr-o scoala din Galati. Tavanul s-a prabusit chiar in timpul orelor! O profesoara a fost ranita

A murit băiatul de 10 ani care a căzut într-un puț de 35 de metri, în Vietnam. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit după cinci zile

„Școala a început să fie renovată acum doi ani, în vara lui 2019. Toate tavanele au fost făcute în același stil, se pare ca au pus glet direct peste vopseaua veche”, a precizat profesoara.

Citeste si: Școli închise! Decizia luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Elevii nu mai merg la cursuri începând de astăzi!

 

Taguri:

Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies