Relații intime între elevi minori, în toaleta unei școli, în Călărași! Cum ar fi încercat conducerea școlii să mușamalizeze cazul

,
relatii intime elevi calarasi
Scandal monstru la o scoala din Calarasi dupa ce doi elevi minori au intretinut relatii intime in toaleta scolii

Doi elevi minori din Călărași au întreținut relații sexuale în toaleta școlii. Directorul școlii ar fi încercat să mușamalizeze cazul.


In articol:

Scandal de proporții la o școală din Budești,  județul Călărași, după ce un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au avut relații intime în toaleta școlii. Incidentul a deveit cunoscut după ce băiatul s-a lăudat pe internet.

Directoarea adjunctă a unității de învățământ spune că directorul ar fi încercat să mușamalizeze cazul. 

Elevi minori din Călărași, relații sexuale în toaleta școlii

Incidentul a acut loc în data de 19 februarie. Relația intimă dintre cei doi elevi s-a aflat după ce băiatul le-a spus pretenilor săi, iar aceștia au făcut publică informația pe rețelele de socializare. 

"Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă", a delarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, Călărași, potrivit Digi24.

Acum, cazul a intrat în atenția poliției, Parchetului și Inspectoratului Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Fata de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului, iar băiatul a rămas în școala din Budești.

Acolo, personalul școlii a fost instruit să supravegheze toaletele mai des.  

  "Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor.

Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință". a menționat Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești, din Călărași.

Citeste si: Scandal uriaș la Școala Centrală! Un profesor, acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online!

Ce reacție au avut dierctorul școlii și autoritățile din comună

Scandalul adus la suprafață de gestul celor  doi elevi minori  scoate la iveală și lipsa acută de educație sexuală din școlile româneștia. Autoritățile din Budești, dar și comunitatea locală au fost scandalizate de acest caz. 

„Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin

s-a mușamalizat. Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii.” a spus Daniela Dan director adjunct al Școlii Generale Budești: 

"Atâta timp cât primarul orașului Budești nu a fost înștiințat de cele întâmplate în școala orașului Budești, nu eu propun ca domnul director să fie înlocuit din funcție sau schimbat. Dar i-aș recomanda să-și dea demisia." a declarat Ilie Mihai, primarul comunei Budești, Călărași, pentru Digi24.

Citeste si: Reguli noi pentru elevii din Capitală! Cum merg copiii la școală de astăzi, 8 martie

Conducerea școlii ar fi dorit mușamalizarea cazului, iar directorul școlii pare că încearcă să evite contactul cu presa în această perioadă, și s-a învoit de la școală din motive medicale. Potrivit corpului profesoral, directorul a avut tensiunea mare și s-a simțit rău. 

Citeste si: Ministrul Educației, anunț oficial despre examenele naționale: „Dacă nu am face acest lucru ar însemna...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Noi restricții într-un oraș mare din România! De când intră în vigoare măsurile?

Președintele Băncii Centrale Americane este îngrijorat de riscul unui atac cibernetic pe scară largă asupra sistemului bancar

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

De ce nu vom mai putea ieși din case după ora 22:00? Premierul Florin Cîțu a explicat cum a fost luată decizia: „E o restricție minoră, având în vedere...”

ULTIMA ORĂ! S-au suspendat orele în mai multe școli, din cauza COVID-19! Elevii nu mai merg la școală!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies